Oj nie...strasznie mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
reklama
Wiem, nie ma sprawiedliwości... coś poszło nie tak przy stymulacjiAsia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko![]()
Zgadzam się ...nie ma sprawiedliwości na tym podłym świecieAsia, nie wiem, co dalej i czy w ogóle. Powiedziałam dziś mężowi, żebyśmy się może zdecydowali na komórkę dawczyni, ale on nie chce w ogóle o niczym słuchać. Zresztą ja też nie wiem do końca, czy na pewno tego chcę. A ryzykować kolejną procedurę na naszych gametach, kiedy może się to tak samo skończyć?
Najgorsze jest to, że do pierwszej procedury kompletnie się nie przygotowywaliśmy, zero jakichkolwiek suplementów, nie brałam nawet kwasu foliowego, zero diety, sportu, praca pełna stresu. I mieliśmy wtedy 4 blastki. A teraz nic. Bez sensu jest to wszystko![]()
MamaAniola
Fanka BB :)
Nieee,Nie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
marzycielko
Hej dziewczyny chciałabym oficjalnie do was dołączyć
Obydwoje mamy po 28 lat od ponad dwóch lat staramy się o dziecko, jesteś po 4 nieudanych iui, jedyny problem jaki do ta znaleźliśmy do morfologia nasienia na poziomie 1-2%
Aktualnie czekam na miesiączkę i zaczynamy przygotowania do pierwszej procedury
Obydwoje mamy po 28 lat od ponad dwóch lat staramy się o dziecko, jesteś po 4 nieudanych iui, jedyny problem jaki do ta znaleźliśmy do morfologia nasienia na poziomie 1-2%
Stokrotkaaa
Początkująca w BB
Iskrzynko przykro strasznie. W takie dni cieżko pocieszyć 
PowodzeniaHej dziewczyny chciałabym oficjalnie do was dołączyć
@Strusio85 co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Ja Zdechlakuję
rozłożyło mnie na maxa...wszystko dzięki egoistom z pracy którzy jak są chorzy powinni siedzieć w domu albo chociaż pracowac z domu to nie...przyszli w zeszłym tygodniu do biura i to w te dni do ja byłam i teraz ooo...od dzisiaj na antybiotykach jadę..także fantastycznie 
Ja Zdechlakuję
reklama
Jennn
Iskrzynko bardzo mi przykroNie mam dobrych wieści. Nie mamy ani jednego zarodka![]()
Nie wiem czy jakikolwiek inny komentarz ma tu teraz sens..