Anet29
Fanka BB :)
ja wlasnie czekam az siostra urodzi i mi pozyczy detektorNiedługo będziemy mogły zacząć używać detektorów tętna, ale jest to bajer, którego wyjątkowo nie planuje kupić. Boje się, że nie będę umiała się tym obsługiwać i spanikuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wlasnie czekam az siostra urodzi i mi pozyczy detektorNiedługo będziemy mogły zacząć używać detektorów tętna, ale jest to bajer, którego wyjątkowo nie planuje kupić. Boje się, że nie będę umiała się tym obsługiwać i spanikuje![]()
Musimy być silne i myśleć w miarę pozytywnie na ile się da.. Na ostatniej grupie dziewczyny mi pisały że po poronieniu jak uda się zajść ponownie w ciążę to każdy dzień będzie kłębkiem nerwów.. I nic już tego nie zmieni... Jedyne co nam zostało to trzymać się I myśleć że będzie dobrze.Też mam czarne myśli co do mojej jutrzejszej wizyty. Mam jakieś przeczucia,że też się będę musiała żegnać... Jeszcze dziś mam nocke, wracam z pracy i idę na wizytę![]()
O szlag. Okropnie mi przykroŻegnam się z Wami ciąża zatrzymana na 7tc i 1 dzień . Jutro rano szpital i zabieg. Trzymajcie się rosnijscie zdrowo![]()
Przykro miŻegnam się z Wami ciąża zatrzymana na 7tc i 1 dzień . Jutro rano szpital i zabieg. Trzymajcie się rosnijscie zdrowo![]()
Tak mi przykro...Żegnam się z Wami ciąża zatrzymana na 7tc i 1 dzień . Jutro rano szpital i zabieg. Trzymajcie się rosnijscie zdrowo![]()
To ja wstaje tylko raz czasem a ogóle, ale mam w ciągu dnia tak, że co chwilę chodzę sikać. Gorzej, że odrzuciło mnie od picia w ogóle nie chce mi się pić, ani kawy, herbaty, wody, soków - pije na siłę...Dziewczyny a czy to jest normalne, że w nocy co godzinę muszę lecieć siusiumam wrażenie, że jak nie pójdę to się zleje w wyro
w ogóle nie mogę spać w nocy. Co chwilę tylko mam wrażenie, że robię spacery do łazienki. Dziś wstałam jakieś 7 razy
tak będzie do końca ciąży ? Chciałabym w końcu całą noc przespać. A jak już zasnę to tak płytko śpię, że mnie wszytko wybudzi... I znowu godziny walki żeby zasnąć.