Dawaj znać jak ta beta dalej, musimy się jakoś trzymać!Ja też już jestem strzepkiem nerwów. U mnie też wzrosła po podaniu mtx w 4 dniu bylo 1034 ale pozniej zaczeła spadać. Mam nadzieje, ze nie bede miała drugiej dawki![]()
reklama
Ty też. Powodzenia! Bedzie dobrzeDawaj znać jak ta beta dalej, musimy się jakoś trzymać!
Ty też. Powodzenia! Bedzie dobrze![]()
Ja robię cały czas w szpitalu, to samo laboratorium. Kiedy bedziesz badać bete?Robicie badanie beta hcg w tym samym laboratorium czy któraś z Was zmieniała?
11.12 a Ty?Ja robię cały czas w szpitalu, to samo laboratorium. Kiedy bedziesz badać bete?
Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.
Kiedy masz kontrolne usg?Dziewczyny ja takze mialam Cp. Ulokowana w jajowodzie. Wykryta przy becie 300ale w następnym badaniu juz 263 i spadajaca. Zatrzymali mnie w szpitalu na tydzien. Miał być podany mtx. Finalnie nie podali bo beta spadala ale codziennie nasluchalam sie o wycieciu jajowodu. Podczas calego pobytu beta spadla do 8 . Ale mimo to w jajowodzie nadal bylo. Lekko sie zmniejszyło ale zawsze. Niby lekarz mówił że to trwa kilka tygodni. Ale zawsze w glowie swojej jest jakas obawa. Mówili mi że mtx powoduje rozpad CP i dlatego na początku moze wzrosnac beta. I to jest normalne.
Super ze udało się bez lekow
reklama
tzn juz jedno miałam po wypisie. Teraz drugie w piatek u mojego lekarza. Akurat dobrze bo przyszla miesiaczka wiec zobaczymy czy sie wchłonęło.Kiedy masz kontrolne usg?
Super ze udało się bez lekow![]()