reklama
Karola, tak samo miałam z Damianem, kładł się zdrowy do łóżka, a po godzinie już budził się z dusznościami. Zdrówka dla Szymka.
No i dla Emilki, żeby ten odczyn poszczepienny odpuścił. Oliwce już schodzi.
No i dla Emilki, żeby ten odczyn poszczepienny odpuścił. Oliwce już schodzi.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dużo zdrówka dla Szymusia
i żeby zeszła opuchlizna Emilce![]()
Biednie dzieciatka. Duzo zdrowia dla maluszkow

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dzis juz bylismy na obchodzie w szpitalu i jest lepiej dostal znow dozylnie cos na F fenikor czy jakos tak inhalacje do domu i jutro znow na 9 do kontroli na oddzial
dobrze ze mozemy wychodzic na przepustce do domu
ale jest zdecydowanie lepiej

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ciesze sie ze z Szymkiem juz lepiejdzis juz bylismy na obchodzie w szpitalu i jest lepiej dostal znow dozylnie cos na F fenikor czy jakos tak inhalacje do domu i jutro znow na 9 do kontroli na oddzial
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj dziewczyny:-(, zdrówka dla maluszków!!!
dopiero dzis czytam wszystko po powrocie z wakacji, ale zapieprz w pracy wiec mam ograniczone czytanie
pisałam o tym biciu przez huberta, troche sie uspokoiło, zdarza mu sie to juz bardzo rzadko i prawie zawsze sam robi odrazu 'ajka' bo wie, ze źle robi, ale nadal czasem nas testuje... no ale widzę, że nie tylko ja mam taki problem, więc troche sie uspokoiłam, bo to znaczy ze to kolejny etap w rozwoju naszych bąbli, taki przyspieszony bunt dwulatków
dopiero dzis czytam wszystko po powrocie z wakacji, ale zapieprz w pracy wiec mam ograniczone czytanie
pisałam o tym biciu przez huberta, troche sie uspokoiło, zdarza mu sie to juz bardzo rzadko i prawie zawsze sam robi odrazu 'ajka' bo wie, ze źle robi, ale nadal czasem nas testuje... no ale widzę, że nie tylko ja mam taki problem, więc troche sie uspokoiłam, bo to znaczy ze to kolejny etap w rozwoju naszych bąbli, taki przyspieszony bunt dwulatków

agusia9915
Matka wariatka
ryk,wycie,biegunka:-(
odbijanie(beka)i puszcza gardzo głosne baczki
odbijanie(beka)i puszcza gardzo głosne baczki

Oj biedna Sarcia, od czego to 
U nas niestety też nie jest różowo, chyba obie z Oliwką załapałyśmy od Pauliny choróbsko jednak. Oliwce szykuje się katar, narazie jest mikrusi, daję jej wapno i cebion, no i czekam na rozwój wypadków. No i ja się też licho czuję, chyba gorzej od Oliwki
Dobrze, że Szymek już czuje się lepiej.

U nas niestety też nie jest różowo, chyba obie z Oliwką załapałyśmy od Pauliny choróbsko jednak. Oliwce szykuje się katar, narazie jest mikrusi, daję jej wapno i cebion, no i czekam na rozwój wypadków. No i ja się też licho czuję, chyba gorzej od Oliwki

Dobrze, że Szymek już czuje się lepiej.
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
wspolczujemy SARCI!!!! sab simplex nie pomaga?:-
-(
ciesze sie ze z SZYMKIEM lepiej! oby jak janjszybciej wszystko bylo ok!
KASIAd mam nadzieje ze uda sie WAm uniknac choroby u Oliwki i Ciebie jednak! duzo zdrowka dla WAS!!
ciesze sie ze z SZYMKIEM lepiej! oby jak janjszybciej wszystko bylo ok!
KASIAd mam nadzieje ze uda sie WAm uniknac choroby u Oliwki i Ciebie jednak! duzo zdrowka dla WAS!!