reklama
asiaelakasia
Aktywna w BB
Dziewczyny czy mogę wziasc Apap ? Czy to bezpieczne w 6 tyg ?
LiliankaKornelka
Fanka BB :)
no pięknie! Może bliźniakiW końcu wskoczył wynik... 41,500 dzisiaj co oznacza 310% przyrostu... Jasny gwint, to aż nienormalny przyrost

woow!!! ale piekny przyrost!W końcu wskoczył wynik... 41,500 dzisiaj co oznacza 310% przyrostu... Jasny gwint, to aż nienormalny przyrost

ja w wizyte bede miec 7+0 i tez troche licze na serduszko, aczkolwiek w pierwszej ciazy 6+5 jeszcze nie było takze zobaczymy jak bd terazbędę wtedy 6+2 chyba więc liczę na serduszkoale zobaczymy, mam w głowie to że mogła mi się ta owulacja przesunąć i cykl bardziej 28 dni niż 25 więc zobaczymy. Kurde żałuję trochę że nie zrobiłam tej bety

asiaelakasia
Aktywna w BB
A ten przyrost po 48 to do tego samego badania czy osobno znowu mam jechać na betę ?Tak już wyczytałam i znalazłam laboratorium niedaleko , czynne do 13 to zbieram sięi dam znać wyniki , dziękuję
musisz jechac znowu na pobranie, najlepiej do tego samego labolatoriumA ten przyrost po 48 to do tego samego badania czy osobno znowu mam jechać na betę ?
a dzisiejsza bete juz masz czy czekasz jeszcze?
asiaelakasia
Aktywna w BB
Pojedziemy jednak jutro z rana bo córka też zrobi badanie na oznaczenie grupymusisz jechac znowu na pobranie, najlepiej do tego samego labolatorium
a dzisiejsza bete juz masz czy czekasz jeszcze?

Kitsune
Moderator
Nie mów tak nawet bo ja już trójkę mam w domu...no pięknie! Może bliźniakija w pierwszej becie miałam prawie 200% a dziewczyny ponad 200%, więc może to po prostu dobry znak dobrze rozwijającej się ciąży
![]()

Niestety bardzo wysoki przyrost może też oznaczać zaśniad groniasty (aczkolwiek nie wiem jakich to wartosci przyrost musiałby być), ale mam nadzieję że to nie to. Jutro lekarz i zobaczymy co dalej
reklama
trzymam kciukiNie mów tak nawet bo ja już trójkę mam w domu...
Niestety bardzo wysoki przyrost może też oznaczać zaśniad groniasty (aczkolwiek nie wiem jakich to wartosci przyrost musiałby być), ale mam nadzieję że to nie to. Jutro lekarz i zobaczymy co dalej