reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Miałam 2x cykl sztuczny w Inv.imedzie.
Teraz No.vum, świeży i dwa naturalne.za.mną. Teraz na moje życzenie bez ovitrelle..😰 bo chciałam.sprawdzic czy jednak jak pełnię.naturalnie to.chociaz w.endo się "lepiej wstrzele" , czlowiek już wszystkiego soe łapię, byle zrobic coś inaczej..
Dobranoc, dzięki że piszesz.
Ja merytorycznie nie doradzę bo nigdy nie dotarłam do etapu transferu. Ale myślę że powinnaś zaufać dr. Z bo to bardzo doświadczony facet. Wiem że już dużo przeszłaś a każda kolejna próba jest trudniejsza bo masz na sobie bagaż poprzednich doświadczeń i rozczarowań. Ale postaraj się trochę wyluzować, nie stresuj się tylko podejdź na spokojnie, nie analizuj tak wszystkiego bo się nerwowo wykończysz. Jak ma się udać to się uda. Trzymam baaaardzo mocno kciuki i myślę o Tobie 🙂

reklama
Dziewczyny bo lekko plamię i nie wiem czy to rozpoczynający się okres czy jak bo nie odstawiłam jeszcze progesteronu bo muszę do poniedziałku brać bo w poniedziałek mam zrobić betę.
I nie wiem co się zadziało.
Oraz czy przyjąć wieczorem progesteron skoro jak to będzie okres to czy ja sobie go nie przyblokuje przyjmując dawkę.??
Ja miałam podobnie tez plamienia pare dni przed oficjalna beta, bralam dalej na wypadek gdyby zdarzył się cud ale cudu nie bylo, okres przyszedl normalnie

reklama
Do góry