reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Przegapiłam link ale już jestem:-)

Przekleje powitanie ;)

Cześć dziewczyny :-) Po stresie związanym z budową domu i wiecznymi niepowodzeniami 3.11 test pokazał dwie kreseczki <3 trzy miesiące od wprowadzenia się :))

przewidywany termin porodu 6.11.2026🥰

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

12.11 pierwsza wizyta u ginekologa 🙃 według moich obliczeń oraz aplikacji FLO jest to 6+2😍

wczoraj zrobiłam sobie badania morfologii, moczu jeszcze jedną betę oraz dołożyłam wit d3 :) wszystkie wyniki ok, ostatnia beta przyjdzie jutro rano:))

Nie wiem jak to możliwe ale od tygodnia jestem tak senna i dużo bardziej zmęczona, że zaczyna mnie to lekko przerażać ;)

Nie mogę się doczekać jutra ! Co zobaczę na USG...dodam, że to moja 1 ciąża a rocznik 89...

Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)
Hejo!
A jaki masz termin porodu? Wpiszę na pierwszej stronie :)

reklama
Przegapiłam link ale już jestem:-)

Przekleje powitanie ;)

Cześć dziewczyny :-) Po stresie związanym z budową domu i wiecznymi niepowodzeniami 3.11 test pokazał dwie kreseczki <3 trzy miesiące od wprowadzenia się :))

przewidywany termin porodu 6.07.2026🥰

4.11 beta hcg 4311,00
6.11 beta hcg 7937,00

12.11 pierwsza wizyta u ginekologa 🙃 według moich obliczeń oraz aplikacji FLO jest to 6+2😍

wczoraj zrobiłam sobie badania morfologii, moczu jeszcze jedną betę oraz dołożyłam wit d3 :) wszystkie wyniki ok, ostatnia beta przyjdzie jutro rano:))

Nie wiem jak to możliwe ale od tygodnia jestem tak senna i dużo bardziej zmęczona, że zaczyna mnie to lekko przerażać ;)

Nie mogę się doczekać jutra ! Co zobaczę na USG...dodam, że to moja 1 ciąża a rocznik 89...

Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Hejo!

Hejo!
widzę, że pomyliłam się w poście i wpisałam babola;) Termin na 6.07.2026 - mogę sama edytować post z terminami?:) Jeszcze uczę się obsługi forum z pozycji apki:-)

Jezu, dziewczyny, jutro planuje powiedziec o ciazy mojej kierowniczce i masakra, stresuje sie troche, choć wiem, ze nie ma czym😅🙈🙈

Jezu, dziewczyny, jutro planuje powiedziec o ciazy mojej kierowniczce i masakra, stresuje sie troche, choć wiem, ze nie ma czym😅🙈🙈
Już? :D ja to mam zamiar nie mówić długo 😂 no chyba, że będę się źle czuła i będę musiała iść na zwolnienie, to inna sprawa

A masz dobre relacje z nią? Czy raczej poprawne typowo pracownicze?
Dobre dobre😊 Ogólnie mamy super fajny i zgrany zespół. Wiem, ze jeszcze jest wczesnie, jeszcze nie bylo wizyty serduszkowej itd., ale chce zeby miała świadomość i mogla sobie to jakos poukładać, bo nie powiem, ale końcówka roku to pogrom u nas w pracy... A tez z uwagi na to, ze w poprzedniej ciazy bardzo szybko zaczęłam wymiotowac itd. to chce żeby wiedziała jaka jest sytuacja, zeby nie bylo, ze nagle zniknę🙈 W poprzedniej ciazy i tak bardzo szybko musiałam isc na zwolnienie z uwagi na moje obciążenia i historie, gdzie moja ginekolog dała mi zwolnienie juz w 4 tygodniu, gdzie nawet jeszcze zarodka nie bylo. Więc zniknęłam tak naprawdę z dnia na dzien i po prostu nie chce powtórki🫣

Ostatnia edycja:
reklama
U nas rodzina czeka od dawna na „rozwój” sytuacji ;) bo po ślubie jesteśmy ponad 8 lat a w związku z 15🤗 ale jakoś nie garnęliśmy się… zawsze były jakieś wymówki. Dzisiaj teściowie wpadli z niespodziewaną wizytą i powiem szczerze, że delikatnie skręcało nas żeby powiedzieć ale to chyba jednak za szybko… Jutro USG, zobaczymy co dalej😊☺️
Czekacie z informacją do 2 trymestru czy okolice Mikołajek?:)

Do góry