reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Za to emocjonalnie mam zjazd niesamowity… jestem przekonana, ze sie nie udalo, a czuje, ze moje przeczucie duzo mowi… z jednej strony jestem zla, z drugiej wiem, ze tak moglo byc… z trzeciej jestem na siebie wkurzona, bo mam wrazenie, ze robie cos nie halo..
na kolejny cykl kupie testy, chociaz tak sobie posikam..

Gratulacje Dziewczyny 🥰

🌿Pchełka a kiedy powinna być @?

🌿Iza91 przykro mi 😥

🌿Kiedypytam pozytywna wiadomość 🙂 kiedy monitoring?

🌿Ratatuj a powtarzałaś test?

reklama
Gratulacje Dziewczyny 🥰

🌿Pchełka a kiedy powinna być @?
Jutro właśnie, dlatego myślę że ta kreska powinna być już ciemniejsza . Ale zobaczymy , nie nastawiam się na nic żeby się nie rozczarować.
Za to emocjonalnie mam zjazd niesamowity… jestem przekonana, ze sie nie udalo, a czuje, ze moje przeczucie duzo mowi… z jednej strony jestem zla, z drugiej wiem, ze tak moglo byc… z trzeciej jestem na siebie wkurzona, bo mam wrazenie, ze robie cos nie halo..
na kolejny cykl kupie testy, chociaz tak sobie posikam..
Ewidentnie ktoś tu zaraz zasłuży na laczka…. Kiedy sikasz ? ☺️🤞

Do góry