Kaalaa
Fanka BB :)
To jeszcze z pozytywnych rzeczy (tak na wpol) wyslali mi dzisiaj paczke z sinsay, ma dojsc przed weekendem, w sobote co prawda mam tesciow (to to niemile pol) ale zaraz potem dekoruje domek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To jeszcze z pozytywnych rzeczy (tak na wpol) wyslali mi dzisiaj paczke z sinsay, ma dojsc przed weekendem, w sobote co prawda mam tesciow (to to niemile pol) ale zaraz potem dekoruje domek!
11 dp owulacji .A ile dpo proga odstawiłaś?
Niemiłe pół, sikam.To jeszcze z pozytywnych rzeczy (tak na wpol) wyslali mi dzisiaj paczke z sinsay, ma dojsc przed weekendem, w sobote co prawda mam tesciow (to to niemile pol) ale zaraz potem dekoruje domek!pod zabka juz stoja choinki, czuje sie zobowiazana
![]()
Ja ostatnio jestem pierd...okazem cierpliwośći .Mnie juz nic nie rusza
Ba ewentualnie mój okres nichuja niema go
Jak to? A ja? Zostawisz mnie w tyle ... Oz Ty świnio! Ja dopiero za dwa tygodnie będę ozdabiać... Lee!!! Ale koniecznie chce zobaczyć zdjęcia.To jeszcze z pozytywnych rzeczy (tak na wpol) wyslali mi dzisiaj paczke z sinsay, ma dojsc przed weekendem, w sobote co prawda mam tesciow (to to niemile pol) ale zaraz potem dekoruje domek!pod zabka juz stoja choinki, czuje sie zobowiazana
![]()
Wlasnie po drodze z pracy myslalam o Tobie i mialam pytac, ale mi wylecialo, juz doczytalam, jak jestes 11 dpo to kurde juz powinno byc lada moment, zwykle mialas 10, moze jutro przyjdzie?Ja ostatnio jestem pierd...okazem cierpliwośći .Mnie juz nic nie rusza
Ba ewentualnie mój okres nichuja niema go
Z majonezikiem poprosze!Kurła jak nie butelki to śniegi, a może frytki do tego?![]()
Myślę, że bliżej niż dalej. A nie mierzysz temparatury?11 dp owulacji .
Spokojnie test negatywny.
Zrobiłam dzisiaj
Już wyslali?! A kiedy zamówiłaś? Moja dalej w przygotowaniu a zamówienie złożone w niedzielę.To jeszcze z pozytywnych rzeczy (tak na wpol) wyslali mi dzisiaj paczke z sinsay, ma dojsc przed weekendem, w sobote co prawda mam tesciow (to to niemile pol) ale zaraz potem dekoruje domek!pod zabka juz stoja choinki, czuje sie zobowiazana
![]()
O to to! Polac jej!Otwieram czekoladę z okienkiem. Jest źle, tylko orzechy w czekoladzie mnie dziś zrozumieją. Kto chce? Łzy najlepiej smakują z czekoladą... Mniam... I proszę przestać się kłócić, gramy do jednej bramki! Chodźcie na czekoladkę, jak ktoś bardzo czuję się odrzucony to dorzucam kawę. I żadnego mi tu kakalo że cynamonem bo to profanacja;p chyba, że ciężarne to one moja nawet pić to z musztardą.
W poniedzialek zaraz jak wrocilam z galeriiJuż wyslali?! A kiedy zamówiłaś? Moja dalej w przygotowaniu a zamówienie złożone w niedzielę.