reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Masakra co za dzień do tego Fagata wypuściła diss na Young Leosie, wszyscy ze wszystkimi już się kłócą hahaha

(Niestety taka ze mnie młodzieżowa stara baba że znam Fagate i słucham jak mam zły humor 😆)
Czyli dzisiaj taki dzien! No i bomba, to wiele tlumaczy 😂
No i? 😃 możesz mieć 60 lat i czuć się lepiej niż niejedna 30stka! Wiem co mówię, mam 34 a czuję się jakbym miała dwa razy tyle 🤣😂
O tak… ostatnio przez zakwasy nie moglam wstac z lozka! Jak taka 60-tka!
Matko! Ile miałam do nadrobienia 🫣
Moim zdaniem chyba wszystko zostało już powiedziane. @Jane Doe , szacun za odwagę 👍
Faktem jest, że empatia tutaj jest bardzo ważna. Nie chcę się wymądrzać bo jestem tu nowa ale były tu ostatnio wpisy, które wywołały w moim przypadku smutek i większe niż zwykle uczucie niesprawiedliwości.
Ale mimo wszystko i tak dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, wsparcie i miłe słowa 🙂
Z miłych rzeczy na dziś? Raczej ciężko. Niby 6 dpt to wcześnie, jakaś tam nadzieja się tli, że coś może ruszyć później ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę jak się pozbierać i co jeszcze zbadać.
Bedziesz testowac jutro i tak codziennie? Ja mocno wierze w to, ze sie udalo! Zreszta nie od parady mowilam ze jestes ciezarna! Musi byc dobrze ♥️

reklama
Ja doskonale zrozumiałam przekaz jak i każda z nas która ma dziecko. Tylko może ja, która o nie walczyła 3 lata a nie od pierdnięcia miesiąc bardziej to odczułam.

A odnośnie @kami1094 to nie było o niej ale skoro tak to dobrze że jasno potwierdziła moje obawy, skoro odebrała to do siebie i przygarnęła 😅 i utwierdziła mnie w przekonaniu że jednak jej najbardziej wadzę 🙈 ehhh
Zrozumiałam, że to do mnie - jeśli jednak nie to mi miło.
Absolutnie nigdy mi tu nie wadziłaś - pamiętam Twoją historię, już na poprzednim wątku próbowałam Cię zmotywować na klinikę, żebyś się nie znięchęcała, nie poddawała, pytałam o zęba itd. Umówmy się, że jeśli mam kogoś konkretnego na myśli to po prostu oznaczę. ❤️‍🩹

Matko! Ile miałam do nadrobienia 🫣
Moim zdaniem chyba wszystko zostało już powiedziane. @Jane Doe , szacun za odwagę 👍
Faktem jest, że empatia tutaj jest bardzo ważna. Nie chcę się wymądrzać bo jestem tu nowa ale były tu ostatnio wpisy, które wywołały w moim przypadku smutek i większe niż zwykle uczucie niesprawiedliwości.
Ale mimo wszystko i tak dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, wsparcie i miłe słowa 🙂
Z miłych rzeczy na dziś? Raczej ciężko. Niby 6 dpt to wcześnie, jakaś tam nadzieja się tli, że coś może ruszyć później ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę jak się pozbierać i co jeszcze zbadać.
Mocne, mocne kciuki za jutrzejszy test.
To jest przecholernie trudna droga. 😓❤️‍🩹

Pewnie, będę sikać a betę planuje zrobić w piątek albo w sobotę. No chyba że jakimś cudem jutro coś tam dojrzę. @Dorka66 spokojnie, każdy ma swoją historię. Czułam dokładnie to samo jak rozpaczałam nad moimi 5 komórkami, które pobrano w 1 procedurze, a dosłownie następnego dnia napisała dziewczyna która nie miała żadnej. IVF to dla mnie olbrzymią lekcja pokory i cierpliwości. Wiadomo, że czuję lekką zazdrość jak widzę u Was na forum kreski ale to taka "pozytywna zazdrość"- nie wiem jak to dobrze nazwać.
Chociaż robienie testów dla sportu faktycznie było poniżej pasa.

❤️‍🩹

Załączniki

• IMG_5745.jpeg
    IMG_5745.jpeg
    390,7 KB · Wyświetleń: 89
Pewnie, będę sikać a betę planuje zrobić w piątek albo w sobotę. No chyba że jakimś cudem jutro coś tam dojrzę. @Dorka66 spokojnie, każdy ma swoją historię. Czułam dokładnie to samo jak rozpaczałam nad moimi 5 komórkami, które pobrano w 1 procedurze, a dosłownie następnego dnia napisała dziewczyna która nie miała żadnej. IVF to dla mnie olbrzymią lekcja pokory i cierpliwości. Wiadomo, że czuję lekką zazdrość jak widzę u Was na forum kreski ale to taka "pozytywna zazdrość"- nie wiem jak to dobrze nazwać.
Chociaż robienie testów dla sportu faktycznie było poniżej pasa.
A przypomnisz który to Twój transfer? 🥹

Heloł kobiety, tak bardzo chciałabym się bardziej tutaj udzielać ale nie wiem nie mogę się przemóc, jestem z Wami 8 miesięcy, wszystko czytam, dzień na dzień nadrabiam... zmotywujcie mnie, plisss 😆

Ktoś pytał o jutrzejszy obiad to jutro robię udka z gęsi ale nie wiem jeszcze w jakiej postaci. Wyjmę też z zamrażarki nogę barana i zamarynuje (do kebaba będzie idealny) tylko jak to zrobić, jakaś dobra marynata? 🍗

reklama
Do góry