Kaalaa
Fanka BB :)
Czyli dzisiaj taki dzien! No i bomba, to wiele tlumaczyMasakra co za dzień do tego Fagata wypuściła diss na Young Leosie, wszyscy ze wszystkimi już się kłócą hahaha
(Niestety taka ze mnie młodzieżowa stara baba że znam Fagate i słucham jak mam zły humor)
O tak… ostatnio przez zakwasy nie moglam wstac z lozka! Jak taka 60-tka!No i?możesz mieć 60 lat i czuć się lepiej niż niejedna 30stka! Wiem co mówię, mam 34 a czuję się jakbym miała dwa razy tyle
![]()
Bedziesz testowac jutro i tak codziennie? Ja mocno wierze w to, ze sie udalo! Zreszta nie od parady mowilam ze jestes ciezarna! Musi byc dobrzeMatko! Ile miałam do nadrobienia
Moim zdaniem chyba wszystko zostało już powiedziane. @Jane Doe , szacun za odwagę
Faktem jest, że empatia tutaj jest bardzo ważna. Nie chcę się wymądrzać bo jestem tu nowa ale były tu ostatnio wpisy, które wywołały w moim przypadku smutek i większe niż zwykle uczucie niesprawiedliwości.
Ale mimo wszystko i tak dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, wsparcie i miłe słowa
Z miłych rzeczy na dziś? Raczej ciężko. Niby 6 dpt to wcześnie, jakaś tam nadzieja się tli, że coś może ruszyć później ale gdzieś tam z tyłu głowy myślę jak się pozbierać i co jeszcze zbadać.