Slabo to widze... w styczniu po 7 dnich byla 25,z Ovi 1/2 amp., a w czerwcu tez przy Ovi 1/2 amp byla 45,z tym ze mialam po dwa zarodki,teraz jeden... wiem,ze tutaj duzo cierpliwosci potrzeba... ale juz rozkladamy rece i my i lekarze... mamy inna Pania Doktor. Badania powtorzylismy,wszystkie sa dobre. Jedynie do powtorki jest biopsja... poprzednia nie wykazala stanu zaplanego. Eh...Dopóki nie zbadasz przyrostu to ciężko powiedzieć czy to Ovi czy jest tam już jakaś beta produkowana. No niestety tutaj trzeba cierpliwości.
reklama
Devin
Moderator
Moja beta 6dpt była 9Slabo to widze... w styczniu po 7 dnich byla 25,z Ovi 1/2 amp., a w czerwcu tez przy Ovi 1/2 amp byla 45,z tym ze mialam po dwa zarodki,teraz jeden... wiem,ze tutaj duzo cierpliwosci potrzeba... ale juz rozkladamy rece i my i lekarze... mamy inna Pania Doktor. Badania powtorzylismy,wszystkie sa dobre. Jedynie do powtorki jest biopsja... poprzednia nie wykazala stanu zaplanego. Eh...
8 dpt 22
Tylko teraz u Ciebie nie wiadomo czy ovi schodzi czy beta rośnie. Trzeba zrobić za dwa dni powtórkę
Dorka66
Fanka BB :)
Moja beta 6dpt była 9
8 dpt 22
Tylko teraz u Ciebie nie wiadomo czy ovi schodzi czy beta rośnie. Trzeba zrobić za dwa dni powtórkę
Dlatego właśnie pytam czy to klinika kazała tak szybko badać betę wiedząc, że tam było ovitrell...
lady_in_blue
Nie wiem z jakiego powodu podchodzicie do ivf skoro badania są ok (i jakie to badania) ale czasem warto zmienić lekarza, klinikę, immunologa?Slabo to widze... w styczniu po 7 dnich byla 25,z Ovi 1/2 amp., a w czerwcu tez przy Ovi 1/2 amp byla 45,z tym ze mialam po dwa zarodki,teraz jeden... wiem,ze tutaj duzo cierpliwosci potrzeba... ale juz rozkladamy rece i my i lekarze... mamy inna Pania Doktor. Badania powtorzylismy,wszystkie sa dobre. Jedynie do powtorki jest biopsja... poprzednia nie wykazala stanu zaplanego. Eh...
Na razie też imho nie ma co jeszcze stawiać krzyżyka na tym transferze tylko zbadać ten przyrost.
Od 6 lat nie mozemy zajsc w ciaze... za soba mam 4 poronienia... 3 w 6-7 tyg, historia jest dluga... druga procedura ivf... bezpodstawnie nie korzystamy z ivfNie wiem z jakiego powodu podchodzicie do ivf skoro badania są ok (i jakie to badania) ale czasem warto zmienić lekarza, klinikę, immunologa?
Na razie też imho nie ma co jeszcze stawiać krzyżyka na tym transferze tylko zbadać ten przyrost.
Musze poczekac,wiem o tym. Mi duzo dalo to co napisalasMoja beta 6dpt była 9
8 dpt 22
Devin
Moderator
Nie znam się zbytnio bo nie miałam nigdy ovitrelle ale kojarzę że utrzymuje sie do 10-14 dni a może miała podane pół ampułki jak do poprzednich transferów to może utrzymuje się krócejDlatego właśnie pytam czy to klinika kazała tak szybko badać betę wiedząc, że tam było ovitrell...
lady_in_blue
Ale ja nie sugeruję, że bezpodstawnie korzystacie ani nic innego negatywnego nie sugeruję. Po prostu nie znam Twojej historii, nie wiem co przeszłaś ale napisałaś, że rozkładacie ręce i Wy, i lekarze. Czasem warto skonsultować się po prostu z kimś innym, kto ma świeże spojrzenie na problem.Od 6 lat nie mozemy zajsc w ciaze... za soba mam 4 poronienia... 3 w 6-7 tyg, historia jest dluga... druga procedura ivf... bezpodstawnie nie kozystamy z ivfwyslalam zapytanie,poniewaz pomyslalam,ze ktoras miala podobna/albo zblizona sytuacje
![]()
Zresztą sama podchodziłam do ivf z diagnozą niepłodności idiopatycznej i nie uważam, żebym to robiła bezpodstawnie
reklama
Spoko spokoAle ja nie sugeruję, że bezpodstawnie korzystacie ani nic innego negatywnego nie sugeruję. Po prostu nie znam Twojej historii, nie wiem co przeszłaś ale napisałaś, że rozkładacie ręce i Wy, i lekarze. Czasem warto skonsultować się po prostu z kimś innym, kto ma świeże spojrzenie na problem.
Zresztą sama podchodziłam do ivf z diagnozą niepłodności idiopatycznej i nie uważam, żebym to robiła bezpodstawnie.