reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Moja krew ♥️😂 przed 6 sikam! Ubierz sie cieplo :D

Przed 6 nie ma szans żebym z domu wyszła 🤪

Wracamy do domu. Mąż ma brać 3miesiace jakiś lek na raka piersi( chociaż u niego ma poprawić ilość i jakość plemników) i wtedy jeśli się nie podniesie (chociaż lekarz mówi, że nie) to on vitro, nie rozumiem po co ten cyrk

Zazwyczaj jest zlecana suplementacja na okres 3 miesięcy i potem dopiero in vitro.
Lekarz najwidoczniej jeszcze widzi szansę i nie chce pchać Was od razu w stronę jednego 😊

reklama
Hejka! Dziś to mój ostatni post, na grudzień już się nie będę zapisywać. Trzymam za Was mocno kciuki żeby w końcu się udało.
Od początku jak dołączyłam czułam się jak intruz no bo przecież mam już dwójkę dzieci i co ja mogę wiedzieć. A rozumiem Was jak mało kto, o pierwsze dziecko starałam się 13 lat z tym że u mnie było wszystko ok a w ciążę zajść nie mogłam albo ją później traciłam. Oceany wylanych łez, wieczna huśtawka emocjonalna i tego się nie zapomina, zwłaszcza że jeszcze teraz w czerwcu straciłam kolejne swoje dziecko i wcale nie bolało mniej niż wtedy gdy dzieci jeszcze nie miałam.
Kibicuję Wam z całego serca❤️
13 lat ..... Boże.... Jak Ty to wytrzymałaś 😭 zostań z nami ❤️
Ja się mało udzielam bo mam tyle rzeczy do ogarnięcia 😂 aktualnie się pakuje bo przeprowadzamy się do mojej mamy na jakieś pół roku.
Do tego ogarnianie budowy.
Właśnie wróciłam z psem ze spaceru i sprawdziłam czy są wyniki, a więc są i potwierdzają ciążę ☺️
Jestem tak zestresowana
A nie mogłaś na na poczatku posta napisać o tej becie? 😅😅😅 Piękna! Gratulacje ❤️ kciuki by rosła.

Hej, czy według was pik będzie dziś ? Czy może jednak jutro ? Mąż jutro wraca z delegacji :(

Załączniki

• IMG_8826.jpeg
    IMG_8826.jpeg
    370,3 KB · Wyświetleń: 51
Nie uwierzycie.
Usunięto mi....1/3 zęba;!!! 🤦🤦🤦
Ja się kufa zastrzelę.
45 minut wiercenia, rozwiercania, rozbijania bo nie wiem jak to nazwać.
Po czym usłyszałam że dwa korzenie zostały. I zostałam wysłana na tomograf. Bo mam tak pokręcone korzenie że na ślepo nie można rwać. Jestem już po tomografie. Jutro zadzwonią kiedy wizyta 🤦

Właśnie czekam u gina.

Wracamy do domu. Mąż ma brać 3miesiace jakiś lek na raka piersi( chociaż u niego ma poprawić ilość i jakość plemników) i wtedy jeśli się nie podniesie (chociaż lekarz mówi, że nie) to on vitro, nie rozumiem po co ten cyrk
Kurde jesli on nie widzi szans, to moze trzymaja go jakies procedury? Ciezko stwierdzic, ale widac, ze gosciu moze miec glowe na karku, skoro realnie ocenia, tylko moze ma zwiazane rece? Nie wiem szczerze mowiac, czy sa jakies ograniczenia w tym zakresie, moze trzeba wykorzystac wszystko co sie da i dopiero? Pytaliscie go czemu ma brac jak nie widzi szans?
Ja tam jestem za. Sikaj 🤣
O to ja 😂 ni w dupe nie jestem normalna 😝
Hej, czy według was pik będzie dziś ? Czy może jednak jutro ? Mąż jutro wraca z delegacji :(
Kurde, kolor wskazuje na pik, ale znow taka polowa kreski jest :D a po ilu zwykle od piku mialas owu? Moze jak pozniej np 24-36 h to starczy, zeby zaatakowac meza u progu drzwi?

Kurde jesli on nie widzi szans, to moze trzymaja go jakies procedury? Ciezko stwierdzic, ale widac, ze gosciu moze miec glowe na karku, skoro realnie ocenia, tylko moze ma zwiazane rece? Nie wiem szczerze mowiac, czy sa jakies ograniczenia w tym zakresie, moze trzeba wykorzystac wszystko co sie da i dopiero? Pytaliscie go czemu ma brac jak nie widzi szans?

O to ja 😂 ni w dupe nie jestem normalna 😝

Kurde, kolor wskazuje na pik, ale znow taka polowa kreski jest :D a po ilu zwykle od piku mialas owu? Moze jak pozniej np 24-36 h to starczy, zeby zaatakowac meza u progu drzwi?
Dziś jest 14 dzień cyklu, nie wiem ile godzin po Piku 🙂 tak będę musiała zrobić bo napewno od wtorku nie wystarczy 😈

reklama
Do góry