reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Nie uwierzycie.
Usunięto mi....1/3 zęba;!!! 🤦🤦🤦
Ja się kufa zastrzelę.
45 minut wiercenia, rozwiercania, rozbijania bo nie wiem jak to nazwać.
Po czym usłyszałam że dwa korzenie zostały. I zostałam wysłana na tomograf. Bo mam tak pokręcone korzenie że na ślepo nie można rwać. Jestem już po tomografie. Jutro zadzwonią kiedy wizyta 🤦

Właśnie czekam u gina.
Który to ząb ? Jakaś ósemka ? 🦷
Wracamy do domu. Mąż ma brać 3miesiace jakiś lek na raka piersi( chociaż u niego ma poprawić ilość i jakość plemników) i wtedy jeśli się nie podniesie (chociaż lekarz mówi, że nie) to on vitro, nie rozumiem po co ten cyrk
Powiedz mi czy dobrze rozumiem : czyli teraz lekarz stwierdził że nie ma szans z wynikami które są obecnie , ale mąż ma brać lek 3 miesiące - jeśli się wyniki poprawią to szansa jest a jeśli nie poprawia to in vitro , czy dobrze rozumiem ?

reklama
Który to ząb ? Jakaś ósemka ? 🦷

Powiedz mi czy dobrze rozumiem : czyli teraz lekarz stwierdził że nie ma szans z wynikami które są obecnie , ale mąż ma brać lek 3 miesiące - jeśli się wyniki poprawią to szansa jest a jeśli nie poprawia to in vitro , czy dobrze rozumiem ?
No właśnie nie ósemka..Siódemka 😭

Dziewczyny czy Wy to widzialyscie ?
IMG_3381.jpeg

Dziewczyny czy Wy to widzialyscie ?
Zobacz załącznik 1727689
Obserwujesz go? Widziałaś jego relacje z cesarek? 🙈 Ja bym wolała to odzobaczyć ale się nie da 🤦 No tak jest, trzeba się seksować przed.

Miałam podobnego screena ale z TikToka! No i nie od tego doktorka bo po wrażeniu jakie na mnie zrobiła wizyta u niego więcej tam nie wróciłam 🤪
ale jak to mawiał Kiepski "są rzeczy które się fizjologom nie śniły" 🤪🤣
Opowiedz mi o tym!!!!! Śledzę gościa od dawna i bardzo mnie intryguje.

reklama
Obserwujesz go? Widziałaś jego relacje z cesarek? 🙈 Ja bym wolała to odzobaczyć ale się nie da 🤦 No tak jest, trzeba się seksować przed.
Nie , nie obserwuję go. Wyświetliło mi się to na IG ( chyba już cały internet podsyła mi tego typu posty ) i byłam trochę w szoku, że podają procenty do dni cyklu w oknie okoloowulacyjnym. Moj gin mówił ze przy staraniach najlepiej seks co 2 dni - w tym założeniu przy tych % para A , która uprawia seks 4 i 2 dni przed i w dniu owulacji ma sporo większe szanse na zajście w ciążę niż para B która robi to w 3 i 1 dniu przed i 1 dniu po.
Oczywiście życie to nie matematyka, ale mam trochę rozkmine przed pójściem spać. Teraz @KiedyPytam zasiałaś we mnie ziarno ciekawości żeby zobaczyć co on dodaje
@Hermeneg ale ogólne wrażenie podejścia do pacjenta , bardziej wiedza czy jeszcze coś innego ?

Ostatnia edycja:
Do góry