Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A jakie plany na weekend macie?
Jedziemy do moich rodziców więc się wyspie i poleniuchujeA jakie plany na weekend macie?
A kiedy jest u Ciebie szansa na transfer?Dzień dobry, u mnie dziś z dobrych wieści, że wstałam z lekkim plamieniem więc chyba nadchodzi okres![]()
Dzień dobry, u mnie dziś z dobrych wieści, że wstałam z lekkim plamieniem więc chyba nadchodzi okres![]()
No wlasnie zaspala! A ja rano prawie zapomnialam zrobicTak. A gdzie reszta naszego dzisiejszego sikowego teamu? @Cukierkowa26 ....
Ciekawa jestem kiedy u mnie zacznie spadac, czy przed terminem, cY nie, ale mocno neutralnie jestem nastawiona do tempki…Niech u mnie też nadejdzie
Dzisiaj mam 29 dc, 16 dpo i gdyby nie to, że mierzę temperaturę i widzę, że już spadkowa to bym nawet zatestowała![]()
Pakowanie i przeprowadzkaA jakie plany na weekend macie?
Na mnie teżJa planuję wyciągnąć męża na wycieczkę do lasuLas działa na mnie uspokajająco
A Ty jakie masz?![]()