reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Kurde to ja tym razem jestem slepa, ale opieram sie na tym, ze testy byly gowniane, wiec moze te normalne bylyby mniej „niejasne”, @Cukierkowa26 kup no na jutro to juz jakiegos pinka co? 😂
Ja też nic nie widzę, tylko biel
Właśnie problem jest w tym, że wyjeżdżamy dziś z mężem i nie będę miała gdzie i jak powtórzyć, więc chyba poczekam do terminu 🩸

Ja tam Ci życzę naturalsa przed transferem ;) jestem w tyle i nie wiem czy jeszcze bierzesz antybiotyk ?

Taaaak, też mi się marzy 🤣😅
Jestem na półmetku brania antybiotyku. Mam jeszcze dopochwowy ale z nim muszę poczekać aż mi się okres skończy ale żeby się skończył to musi się w ogóle zacząć 🤪

Hej

Ja właśnie dziś w pracy cały dzień więc mam chwilę jako tako tu zajrzec. Ale tak ogólnie to nie nadążam nadrobić wszystkich wiadomości. W ciągu dnia staram się nie siedzieć na telefonie przy Młodym, a potem spędzam czas z Mężem/gram na konsoli/oglądam coś.
Muszę się też zabrać w końcu za czytanie bo Kindle leży i się kurzy i bardzo nad tym ubolewam, bo kiedyś nie wypuszczałam go z zasięgu rąk. 😢 w szafie jeszcze czekają puzzle do układania 🫣

Przytulam za biele.

🌿Pchełka byłaś na becie ? Robiłaś jeszcze test?

🌿Adori samo wyrwanie ósemki jeśli jest robione prze chirurga jest ok! Jeśli masz stan zapalny to powinien najpierw go wyleczyć przed wyrwaniem. Najważniejsze to dbać o to, żeby nie wypłukać skrzepu (szczególnie jeśli ósemka jest na dole). Czyli po wyrwaniu nie palić, nie pić gorącego, nie płukać intensywnie. Jak ból nie będzie mijał to jedź od razu na kontrolę i się nie zastanawiaj, bo może zrobić się tzw. Suchy zębodół kiedy właśnie skrzep się wypłucze. Wtedy dentysta to wyczyści, włoży lek w dziąsło i załatwione. Jestem specjalistką bo dwa razy miałam taką sytuację 😢 pomimo pilnowania zalecen. Za drugim razem dentysta mi powiedział, że mogę mieć do tego predyspozycje przez niedoczynność tarczycy
Właśnie, @Pchelka25 jak dzisiaj sytuacja?
Nie testowałam bo mam jakiś jeden test jeszcze innej marki więc wybarwienie kreski tam będzie pewnie mnie bardziej stresowało lub dawało nadzieję wolę poczekać na wynik bety . Bylam na becie rano więc czekam na wynik , on będzie najbardziej miarodajny ❤️

reklama
Do góry