Cerva
Fanka BB :)
To będzie nasz 3 transfer i mimo "zapasu" 5 zarodków mam nadzieję, że ostatni. Na powrót po rodzeństwo już raczej będę za stara![]()
Życzę żeby się spełniło. Do 3 razy sztuka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To będzie nasz 3 transfer i mimo "zapasu" 5 zarodków mam nadzieję, że ostatni. Na powrót po rodzeństwo już raczej będę za stara![]()
U nas w poniedziałek ma być śniegZerknęłam w pogodę i u nas dziś ostatni dzień temperatur powyżej 10 stopni, w przyszłą sobotę 0 w dzień, a w nocy minusy![]()
Hej! Nie miałam czasu się odezwać, podczytuję ale nie jestem aż tak na bieżąco. U mnie biało na teście ale nie robiłam sobie nadziei na ten cykl bo pierwszy raz od wielu lat nie ogarnęłam go, praktycznie brak śluzu płodnego. Sama nie wiem kiedy spodziewać się okresu i ile jestem dpo i czy w ogóle była owulacja…. Jakoś dziwny ten cykl. Trudno, lecimy dalej.@K_89 testowałaś dziś?![]()
Przykro mi, ale jak miała przyjsć to lepiej, że się nie ociągała
Przykro mi, ale jak miała przyjsć to lepiej, że się nie ociągała
Duzo zdrowka dla taty! Niech dba o siebie!Poproszę o wpisanie mi okresu. 26 dzień cyklu, a poszła od razu żywa krew.
Jestem trochę nieobecna i pewnie w najbliższych dniach to się nie zmieni, bo od wczoraj moj tato jest w szpitalu, to planowe przyjęcie na ustawienie leków, ale wyszły mu złe wyniki i na pewno zostaje do poniedziałku.