reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

reklama
Dziewczyny moje, zerknijncie na pierwszą stronę i dajcie znać czy coś mi nie uciekło :)
Nie zawsze mam możliwość być na forum na bieżąco, wiec jak coś wybaczcie, nigdy nie pomijam celowo!
Bardzo proszę wpisz mi wizytę 8.12 bo wtedy mam prywatną, a dziś się dowiem kiedy mam na NFZ 😂
Jeju ja to nie wiem jak pójdę na wizytę albo oddać krew, bo moja szefowa tego nie dźwignie- ja praktycznie wcale nie biorę wolnego 😂
Ja też z tych co nigdy wolnego nie biorą i dziwnie mi było nawet pójść i powiedzieć szefowej że potrzebuje urlopu 🙃

A piersi bolą cała ciążę? Zabijcie mnie ale nie pamiętam że pierwszej.
Któraś pisałam o rybie po grecku,ja wczoraj zażyczyłam w południe placki ziemniaczane,mama mi zrobila ale jak wróciłam do domu to już się nie chciało. Czuję już opuchliznę i że przytyłam, jem źle, smaki mi się zmieniają, co rano muszę mieć świeża wędlinę lub bułkę bo z poprzedniego dnia nie zjem. Mam ochotę na duuuzo słonego,tłustego i pikantnego:( dziś kupiłam mi na sałatkę owocowa,bo też mi na kwasne przychodzi smak. Pamiętam,że to jeszcze nic bo w poprzedniej ciazy to miałam jedzeniowy dramat. Stresuje się jutrzejszą wizytą, męża nie ma w domu, nikt nie wie i się boję jakoś.🫠

Któraś pisałam o rybie po grecku,ja wczoraj zażyczyłam w południe placki ziemniaczane,mama mi zrobila ale jak wróciłam do domu to już się nie chciało. Czuję już opuchliznę i że przytyłam, jem źle, smaki mi się zmieniają, co rano muszę mieć świeża wędlinę lub bułkę bo z poprzedniego dnia nie zjem. Mam ochotę na duuuzo słonego,tłustego i pikantnego:( dziś kupiłam mi na sałatkę owocowa,bo też mi na kwasne przychodzi smak. Pamiętam,że to jeszcze nic bo w poprzedniej ciazy to miałam jedzeniowy dramat. Stresuje się jutrzejszą wizytą, męża nie ma w domu, nikt nie wie i się boję jakoś.🫠
Piersi to nie wiem, mam nadzieję że nie całą ciążę 😱🙈
Ale zachcianki i przeboje jedzeniowe powinny niedługo minąć, damy radę 💪

Nie bolały mnie całą ciąże. Jakoś w drugim trymestrze przestały. Pierwszy i trzeci był nie do zniesienia. Przyznam, ze w pierwszej bolały bardziej niż teraz

reklama
Nie bolały mnie całą ciąże. Jakoś w drugim trymestrze przestały. Pierwszy i trzeci był nie do zniesienia. Przyznam, ze w pierwszej bolały bardziej niż teraz
To ja jeszcze karmię najmłodszego 😅
W poprzednich ciążach też karmiłam i w pewnym momencie miałam tzw. awersję laktacyjną i okropne to było.. Nie byłam w stanie znieść dotyku przy karmieniu, coś strasznego psychicznie, z resztą mleko mi zanikało i ostatecznie odstawiałam dzieci od karmienia w połowie ciąży 😉

Do góry