reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

Ja 1,5 dnia czułam takie mocne ukłucia po prawej stronie trochę na zakończeniu blizny po cc i pod. Już miałam w głowie, że zagnieździł się zarodek w bliźnie, moja przyjaciółka miała taką sytuację. Ale teraz jak ręką odjął, dziwne to było

reklama
Andrzejki,sprzątanie? Ja Was podziwiam. Jest mi źle, ciezko na żołądku, na nic nie mam ochoty,nie mam siły na zabawy z dzieckiem. Mam wrażenie ze co wstanę to muszę sie polozyc a to dopiero 6tc!!:( nie wiem jak wytrzymam do lipca... Syn mial być 22.12 a jest 16.11, w sumie dal tak w kośc ze ani na spacery nie chodziliśmy bo płakał ani nawet później w spacerówce. Ale to ubieranie, fotelik.. dajcie spokój 😅 czy tylko ja nie mam sil, czuje glod choc wszystko mnie odrzuca i boję Się jak bedze jutro w pracy?

Andrzejki,sprzątanie? Ja Was podziwiam. Jest mi źle, ciezko na żołądku, na nic nie mam ochoty,nie mam siły na zabawy z dzieckiem. Mam wrażenie ze co wstanę to muszę sie polozyc a to dopiero 6tc!!:( nie wiem jak wytrzymam do lipca... Syn mial być 22.12 a jest 16.11, w sumie dal tak w kośc ze ani na spacery nie chodziliśmy bo płakał ani nawet później w spacerówce. Ale to ubieranie, fotelik.. dajcie spokój 😅 czy tylko ja nie mam sil, czuje glod choc wszystko mnie odrzuca i boję Się jak bedze jutro w pracy?
Też tak mam, a my jeszcze teraz się przeprowadzamy🙈🙈🙈🙈🙈

Też tak mam, a my jeszcze teraz się przeprowadzamy🙈🙈🙈🙈🙈
My już mamy przeprowadzkę za sobą, z dniem wczorajszym 🫣
Wczoraj też brat się domyślił że jestem w ciąży więc powiedziałam również mamie.
Dziś siostra i brat się dowiedzieli. Entuzjazmu u mamy i siostry brak, trochę przykre, odczułam na zasadzie „eh kolejne dziecko w rodzinie”….

My już mamy przeprowadzkę za sobą, z dniem wczorajszym 🫣
Wczoraj też brat się domyślił że jestem w ciąży więc powiedziałam również mamie.
Dziś siostra i brat się dowiedzieli. Entuzjazmu u mamy i siostry brak, trochę przykre, odczułam na zasadzie „eh kolejne dziecko w rodzinie”….
Ojaa, to przykro. A przypomnij ile masz dzieci, że taka obojętność? 😓

Oo moja data urodzin ☺️

reklama
Do góry