KiedyPytam
Fanka BB :)
Nasikaj popołudniuJa już zgłupiałam... Spróbowałabym zrobić jeszcze jeden z Clearblue z sama wodą dla porównaniaale mi szkoda bo to drogie cholerstwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nasikaj popołudniuJa już zgłupiałam... Spróbowałabym zrobić jeszcze jeden z Clearblue z sama wodą dla porównaniaale mi szkoda bo to drogie cholerstwo
na pinku nic nie wiedze ale ten clearblue zdecydowanie coś jest !
No oczywiście..trzeba czekać.Nie mówmy hop bo będzie dupa podwójnie boleć po takim upadkuna tik toku co chwilę mi się wyświetlają ostrzeżenia że te testy pokazują fałszywe kreski
No właśnie dlatego jestem na etapie testowania różnych innych. Owulaki zamówiłam z fastep bo są świetne i wybarwiają się bajerancko, a cena naprawdę przyjemna. Ale stanęłam co z ciążowymi, kurde że nie kupiłam kilku paczek jak były.... Agrr... Ale wiesz, miałam nadzieję, że jedna wystarczy bo zaraz zajdę w ciążę;oFastep Test ciążowy, wczesny test ciążowy, test ciążowy, 10 mIU/ml, wczesne wykrywanie ciąży w ciągu 3 minut, 10 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Fastep Test ciążowy, wczesny test ciążowy, test ciążowy, 10 mIU/ml, wczesne wykrywanie ciąży w ciągu 3 minut, 10 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowewww.amazon.pl
No widzę właśnie,że nie dostępne![]()
Pierwszy raz będę używaćKupuję! Może dziwnie wygląda ale tonący brzytwy się chwyta. Używałas wcześniej?
A zgadnij jakiej cechy charakteru najmniej mi się w genach dostało....No oczywiście..trzeba czekać.
Masz piękne paznokcie. Ja wczoraj miałam robić manicure ale zatrzymała mnie produkcja pierogów i uszek haha. Narobiliśmy z mężem kapusty z grzybami i farszu grzybowego na uszka, skleiliśmy z 60 uszek z grzybami z 80 pierogów z kapustą i grzybami i zamroziliśmy farszu bo będziemy jeszcze na świeżo paszteciki robić itp. Więc cały dzień w kuchni i nie starczyło mi czasu na pazury które są straszneDzień dobry w grudniunie mogłam się już doczekać, bardzo lubię ten czas mimo że jest dla mnie mega pracowity
Witam się kawusią już w świątecznym kubasie
i od razu mam pytanie, jakie macie doświadczenia z testami Clearblue? Bo chyba mnie w
robią
Niby człowiek wie i widział że lubią pokazywać fałszywe kreski ale miałam je w zapasie i teraz nie wiem w co wierzyć
![]()
A dziękuję Ci ślicznie, te już odrośniete i dziś idę na noweMasz piękne paznokcie. Ja wczoraj miałam robić manicure ale zatrzymała mnie produkcja pierogów i uszek haha. Narobiliśmy z mężem kapusty z grzybami i farszu grzybowego na uszka, skleiliśmy z 60 uszek z grzybami z 80 pierogów z kapustą i grzybami i zamroziliśmy farszu bo będziemy jeszcze na świeżo paszteciki robić itp. Więc cały dzień w kuchni i nie starczyło mi czasu na pazury które są straszne
Nooo wszystko pomrozone juz zaraz mi powypada z lodówki. Już sporo pracy za nami. Mamy święta w tym roku a że inseminacja wypadnie na weekend przed świętami to nas w domu nie będzie bo pójdziemy do polsk do kliniki więc trzeba zrobić najwięcej ja się da teraz hahaA dziękuję Ci ślicznie, te już odrośniete i dziś idę na nowejuż pewnie wleci jakaś świąteczna kolorystyka
Woow ale pyszności narobiliście, mrozisz to wszystko już na święta? Aż mi się zachciało takich uszek, kocham je!
O zesz Ty, to jest właśnie widok który mnie najbardziej zawsze cieszy w świętaNooo wszystko pomrozone juz zaraz mi powypada z lodówki. Już sporo pracy za nami. Mamy święta w tym roku a że inseminacja wypadnie na weekend przed świętami to nas w domu nie będzie bo pójdziemy do polsk do kliniki więc trzeba zrobić najwięcej ja się da teraz haha