reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ja kiedyś robilam świece sojowe i do tego wrocilam tylko w sumie na prezenty dla bliskich choć partner mówi, że za rok mam się wystawić na jakimś jarmarku z nimi. Tego w sumie dużo jest ale jak się dobrze rozreklamuje i fajne ceny da to można zarobić. Tak samo makramy choć do tego nie mam cierpliwości.
Dorabiałam też na sprzątaniu ale w większym mieście jest większa konkurencja i ciężko znaleźć zlecenia. 😅
Obecnie wzięłam się za fotografię na poważnie i liczę, na to, że to będzie to co przyniesie mi sukces. 😊

reklama
Ja kiedyś robilam świece sojowe i do tego wrocilam tylko w sumie na prezenty dla bliskich choć partner mówi, że za rok mam się wystawić na jakimś jarmarku z nimi. Tego w sumie dużo jest ale jak się dobrze rozreklamuje i fajne ceny da to można zarobić. Tak samo makramy choć do tego nie mam cierpliwości.
Dorabiałam też na sprzątaniu ale w większym mieście jest większa konkurencja i ciężko znaleźć zlecenia. 😅
Obecnie wzięłam się za fotografię na poważnie i liczę, na to, że to będzie to co przyniesie mi sukces. 😊
Nie mów... Ja ostatnio szukałam fajnych świec sojowych bo się naczytałam że parafinowe szkodzą a ja kocham palić świeczki 🥹🔥 Może pochwalisz się tutaj? ❤️

Ja na ten miesiąc przygotowana jestem, właśnie zamówiłam testy owulacyjne wraz z ciążowymi :D + żel wspomagający zajście w ciąże, kubeczek zatrzymujący spermę bliżej szyjki i tabsy Zup implantation+. Czekam cierpliwie na owulację planowo ma być 14.12 🥰😂
Ja robilam swiece 🤣🤣🤣 i jem ananasa 🤪

Ja to wiem ale są ludzie którzy patrzą z góry na innych przez to, że owa osoba jest np sprzedawcą czy sprzątaczką.
Jako sprzedawca wielokrotnie się z tym spotkałam i do handlu już nie zamierzam wracać, mam dość ludzi 😜

I właśnie takim myśleniem odbierasz sobie sama szansę na robienie czegoś innego! Czy zarzucić laczkiem? 🥹
Dawaj tym laczkiem :) ale nawet nie mam pomysłu na nic innego...

Ludzie są czasami bardzo okrutni. A bez "zwykłych" zawodów celowo w cudzysłowie, tak naprawdę nie byłoby niczego.

Dzień dobry w grudniu. Ja zaczęłam ten miesiąc od wizyty u psychiatry. Jakby mało mi było tabletek, dostałam antydepresanty. No cóż, czas przestać przed samą sobą udawać, że jest dobrze 🤷‍♀️ Powinnam jakoś sobie niedługo ogarnąć wizytę u gina po lamettę, ale szczerze mówiąc to nawet nie mam na to siły.
PS Postaram się tutaj już tak nie narzekać, bo naprawdę nie chcę. Ale dziś jest trudny dzień. Mam nadzieję, że za chwilę będzie lepiej, bo jednak kocham grudzień i święta, oby to mi dało siłę
Bardzo dobrze ze poszlas! Te leki wcale nie musza byc juz na zawsze! Grunt, zeby pomogly Ci teraz w tym momencie! Jesli czujesz, ze masz teudny dzien- wyluzuj, zrob cos dla siebie, zjedz cos dobrego! :)
Ciężko to złapać na zdjęciach oczywiście... Moja chora głowa już nawet na tym pinku teraz już mi cienie podpowiada 😵 Kreska na Clearblue jest na żywo niebieska i wyszła po jakichś 5 minutach Zobacz załącznik 1729546
Dupa tam! Kresja jest na jednym i na drugim! No jak oba by mialy oszukac! Prosze sie przygotowac na jutro rano (osobiscie wnioskuje rowniez o wieczor dzis :D) i nie pitol tam, dawaj te 2 pierwsze grudniowe krechy!! :D
Nooo wszystko pomrozone juz zaraz mi powypada z lodówki. Już sporo pracy za nami. Mamy święta w tym roku a że inseminacja wypadnie na weekend przed świętami to nas w domu nie będzie bo pójdziemy do polsk do kliniki więc trzeba zrobić najwięcej ja się da teraz haha
Ale bym wpadla w ta lodowke jak dzik w zoledzie! ♥️

reklama
W temacie prac zarobkowych po pracy mogę się z czystym sercem wypowiedzieć
Od kilku lat zajmuje się po pracy mojej etatowej wytwarzaniem rękodzieła
Głównie ze wstążki satynowej bukiety z róż boxy prezentowe i takie różne
Teraz przed sezonem gwiazdkowym no to typowo bombki, świeczniki, stroiki, nooo i oczywiście wianki
Nie robię tego masowo ale zawsze jakiś grosz na wizyty u lekarzy wpadnie
A przede wszystkim robię coś co naprawdę mnie pochłania i daje satysfakcję
😃

Do góry