reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Ejj dobra, muszę się przyznać do czegoś głupiego 🙈🙈 Jak tak pisałyście, że mąż powinien mieć wychodzne na owulację, to ja myślałam, że on jest...w więzieniu 🤦🤦
Jak ja się zaśmiałam teraz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja nie wiem temacie.
Ile dp po zastrzyku?
Dzisiaj jestem 12 dni po zastrzyku jutro będzie 13
@Dorka66 a ja dobrze pamiętam, że masz w piątek transfer? Jak się przed nim czujesz? 🥹
podbijam pytanie !!

reklama
@Dorka66 a ja dobrze pamiętam, że masz w piątek transfer? Jak się przed nim czujesz? 🥹

Tak to już w piątek 🙈 nie wiem sama w sumie jak się czuję, wcześniej jeszcze czułam ekscytację i radość, a teraz jakoś im bliżej tym bardziej emocje opadają, aczkolwiek pewnie w piątek wybuchną ze zdwojoną siłą, ale oby tylko te pozytywne, a nie strach 🥹 🥹

Tak to już w piątek 🙈 nie wiem sama w sumie jak się czuję, wcześniej jeszcze czułam ekscytację i radość, a teraz jakoś im bliżej tym bardziej emocje opadają, aczkolwiek pewnie w piątek wybuchną ze zdwojoną siłą, ale oby tylko te pozytywne, a nie strach 🥹 🥹
Nie dość że weekend się zaczyna to jeszcze transfer 🥹

Ale ja nie pracuję do 6 tylko do 2 w nocy, mam pół etatu 😁
Niewazne :D 3 kawy do 10 😂
Kaalaa ja to się zastanawiam kto mi będzie kawusię podawał jak Hermeneg będzie w ciąży ( piszę mi, bo pewnie sama tu zostanę ;)

Paula zdrówka dla Ciebie.

Hermeneg no to elegancko :) pracownik na medal :) a jeśli chodzi o Zarę to zamówiłam sobie wczoraj spódnicę - taki prezent mikołajkowy sobie zrobiłam ;)

Ola ja już po 40, ale się jeszcze nie poddaje.
Nie sama tu zostaniesz, tylko wszystkie zaraz stad wylatujemy! Haloo! :D

reklama
Do góry