reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Moje plamienie robi się różowo brunatne na zmianę ale okresem bym tego jeszcze nie nawała. Jak jutro też tak będzie śmiesznie plamić to w sobotę zrobię kolejny test ciążowy i jak coś pokaże to na betę pojadę. Jutro dam sobie spokój

reklama
Owulacja mi sie rozpierdzielila albo jej nie bedzie w tym cyklu… a wszystko, doslownie wszystko wskazywalo na to ze jest..

Stwierdzilam, ze bede miec z glowy, a i dobrze bo potem juz nie bedzie siedzialo, ze jeszcze cos trzeba porobic, teraz tylko zakupy spozywcze i upiec ciasta :D
Jeden z małych prezentów a dokładnie tam są skarpetki. 🤭🤣
20251204_200159.jpg

Bo w tym tygodniu mam kurs KPP codzienne od rana i ostatnio na siłce bylam w niedzielę. Przez te dwa tygodnie mam taki zapierdziel z tym szkoleniem, że rano nie mam jak pójść, a po całym dniu to sił brak. Dzis intubowalismy manekiny i robiliśmy badanie obrazowe motocyklisty po wypadku. W sensie 70kg manekina 1:1 jak człowiek, nawet w stroju i kasku. Łeb mi paruje od nawału informacji.

Rozumiem 😊
Ten kurs to widzę mega wymagająca sprawa 🤯 macie po nim jakiś egzamin czy coś w tym stylu?

Moje plamienie robi się różowo brunatne na zmianę ale okresem bym tego jeszcze nie nawała. Jak jutro też tak będzie śmiesznie plamić to w sobotę zrobię kolejny test ciążowy i jak coś pokaże to na betę pojadę. Jutro dam sobie spokój

W poprzednim cyklu miałam po raz pierwszy w życiu dwa dni plamienia znaim okres się normalnie rozkręcił.

Jeden z małych prezentów a dokładnie tam są skarpetki. 🤭🤣Zobacz załącznik 1729943

O jakie cudne opakowanie 😍
Ja poszłam na łatwiznę w tym roku i przyjacielowi z którym widzę się jutro zapakowałam prezent w kupione pudełko prezentowe 😅
Mężowi, córce i Siostrze zapakowałam w papier prezentowy i przykleiłam ozdobną kokardę 😊

20251204_200636.jpg

A ile ty dni po owulacji jesteś? Przepraszam nie wyłapałam tego. U mnie pierwszy raz w życiu 11 dpo i nie mam plamien - zawsze miałam 9-10 dpo co najmniej. No ale już czuję skurcze jak na okres a plamien brak przez duphaston

Jesli to sie tak nie rozkreca jak powinno to widze tu duza szanse! Zwlaszcza, ze pierwsze bylo, zaraz zeobilas test, a w sumie te 2 dni to moznaby dac na rozkrecenie sie konkretnych wartosci!
Trzymam kciuki, zeby to plamienie zostalo plamieniem i zaraz zniknelo 🤞

Dopiero co pisałam wczoraj, że udało mi się wszystko nadrobić (nie wysłałam tej wiadomości) a to znowu tyle stron 🤣 Ale jestem już na bieżąco.
@Kaalaa Ty tylko na podstawie tej temperatury twierdzisz, że owulacji nie było? Bo jeśli tak i były wszystkie inne objawy to ja bym się tym nie przejmowała, te termometry przecież nie są idealne. A tam też trzeba przestrzegać tych wszystkich zasad, żeby to dobrze zmierzyć.

Kurczę no, @Lady Strejser ja na tym teście coś widzę, a zazwyczaj jestem na takie duszki ślepa. Pytanie jak wygląda to plamienie, jednak jeśli już jest na wkładce mocniej widoczne to raczej nie jest to implantacja. Mnie się parę razy też zdarzyły takie 2/3-dniowe plamienia przed okresem, ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było coś innego 🤭 Jak masz dużo testów to sikaj jutro

reklama
Ja wam powiem że dziś 11 dpo, wezmę duphaston ostatni dzis wieczorem, jak jutro 12 dpo będę mieć negatywny a na bank będę mieć to odstawiam duphaston i trzymam kciuki że wyrobimy się z inseminacja przed świętami żeby nie stracić cyklu…

Do góry