reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
No ja właśnie też na tel i w sumie nie wpadłam na oznaczanie po nickach 🙈 muszę się jeszcze podszkolić 😁
Robisz @ i odpisujesz nazwę,szukasz po awatarach i wybierasz z podpowiadanych:)
Ja czasami też coś naklikam i się zastanawiam co o mnie myślą,gdy dostaną powiadomienia,gdy np chce dać reakcję i mi się źle naciśnie 🫣

Robisz @ i odpisujesz nazwę,szukasz po awatarach i wybierasz z podpowiadanych:)
Ja czasami też coś naklikam i się zastanawiam co o mnie myślą,gdy dostaną powiadomienia,gdy np chce dać reakcję i mi się źle naciśnie 🫣
Spoko, ja czasem dam taka reakcje, ze… 😂

@Dorka66 na dole kazdej wiadomosci masz plusik i „cytuj”. Jak klikniesz to potem jak zaczniesz pisac na samym dole swoje juz masz „wstaw cycyat” i tam masz wszystkie ktore sobie dodalas :D ale pierwsze sie strasznie w tym gubilam 😂

Ja wczoraj odpisywałam na prywatną wiadomość czytając w innym okienku inny wątek i oczywiście zamiast wysłać wiadomość do osóbki z którą pisałam to odpowiedziałam na owym wątku 🤣🤣

To jest moja największa zmora w pracy, zawsze sprawdzam czy mam dobrą osobę na komunikatorze otworzoną po tym jak kiedyś napisałam nie do tej co trzeba i teraz się boje, żeby się znów nie pomylić 🫢 a już najbardziej to się boje, żeby przypadkiem szefa z kimś nie pomylić i nie napisać do niego, że szef to uj skończony 🙊🙊

Ja ostatnio nawet pododawałam do cytowania, a później nie chciało mi wstawić cytatów, nie wiem co ja narobiłam :)

reklama
Do góry