U nas na oddziale zawsze ciąże chodzą parami albo trójkami więc może w końcu przyjdzie pora na mnieA za chwilke i Ty![]()
@Pchelka25 super Cię widzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U nas na oddziale zawsze ciąże chodzą parami albo trójkami więc może w końcu przyjdzie pora na mnieA za chwilke i Ty![]()
Mi już się oczy zamykają, słabo dziś spałam, ale trzeba prezenty do butów przygotować i widzenie z mężem odhaczyćMatko ale komara przycięłamJeszcze obudziłam się głodna jak wilk więc jak usłyszałam, że mąż się qybiera do sklepu to poprosiłam żeby mi kupił pierniczki
@natkusia na Ciebie też przyjdzie czas, mam nadzieję, że prędzej niż później
@Pchelka25 witaj z powrotem
Super, że jutro lecisz po choinkę![]()
Mi już się oczy zamykają, słabo dziś spałam, ale trzeba prezenty do butów przygotować i widzenie z mężem odhaczyća jutro wreszcie choinka będzie
![]()
Trzymam kciukiWracam dziewczynki, kropek na pokładzieoby się dobrze tam zadomowił
A teraz rozpoczynam najgorszy czas walki samej ze sobą żeby wytrzymać do dnia testowania![]()
Ooo dziękuję, w końcu wiem jak to zrobićSpoko, ja czasem dam taka reakcje, ze…
@Dorka66 na dole kazdej wiadomosci masz plusik i „cytuj”. Jak klikniesz to potem jak zaczniesz pisac na samym dole swoje juz masz „wstaw cycyat” i tam masz wszystkie ktore sobie dodalasale pierwsze sie strasznie w tym gubilam
![]()
Nie sądziłam, że napiszę takie słowa na tym forum, ale.... Okresie przyjdź!!!Czy mój okres może się łaskawie rozkręcić?
Do tego na chciałam wziąć gorącą kąpiel żeby się rozkręcił bo na razie mam tylko plamienia ale pompa ciepła znowu oszalała i leci letnia woda.
A jak sie trzymasz? Ja tez po biochemie, 16 listopada , Ty tez chyba podobnie?Hej dziewczynyWracam do Was po listopadowym biochemie , musiałam trochę pozbierać myśli co dalej , ale podczytuję Was cały czas !
@Dorka66 noech kropek zostanie z Tobą na kolejne 9 miesięcy , bardzo mocno trzymam kciuki
@Jane Doe za Twój okres też ! Niech szybko mija i inseminacja odbywa sie przed świętami , oby dała ciążę za pierwszym podejściem !
Jak czytałam ile macie ozdób świątecznych i dekoracji to stwierdziłam że za bardzo się rozleniwilam w tym roku, sąsiedzi już milion dekoracji , lecę jutro po choinkę![]()
Daje smuteczek, ale dalej trzymam kciuki, to dopiero 10 dzien!Dzień dobry,
test juz bielszy nie będzie niestety. Dzis jakies 10dpo. Brzuch mnie zaczyna boleć jak na okres już... prezentu na Mikołajki nie będzie...
Zobacz załącznik 1730082