reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Oli też teraz ma okres szału na nabiał, mleka wciąga rano 250 ml, ser żółty codziennie je, jogurty, kefiry itp też chętnie wciąga, no i kaszkę mleczną woła prawie codziennie wieczorem, tylko nadal manna jej nie wchodzi.

reklama
u nas z nabiałem coraz gorzej bo nawet serka teraz całego nie zje a kiedyś wcinała na raz :baffled: wczoraj nic nie tkneła obiadu od śniadania aż do kolacji zjadła tylko arbuza i winogrono a na kolacje tak zgłodniała że uszykowałam jej dwie skibki chleba i zjadła całe a potem u dziadka na kolacji zjadła drugie dwie :szok: ale serka jak dawałam nie tkneła tylko na chleb się nagrzała :-D

kupiłam Emilce gotowe mleko modyfikowane bebiko w kartoniku 1 L mówiłam jej że to soczek w domu bardzo chciała bym jej nalała no i jak zobaczyła białe to uciekła:baffled: i było beee wiec jej mówię dosypię ci herbatki i wsypałam jej ten dodatek bananowy:tak: i dałam na siłe :sorry2:by posmakowała bo tknąć nie chciała i mówie "masz soczek bananowy " i jakoś załapała bo dałam jej na zimno i w końcu nie mówiła "gaga" i wypiła całą flachę :-D

Bebiko bananowe już mieliśmy było beee;-) ale jak się przyzwyczai to zobaczymy:tak: mam nadzieje że jutro też będzie jej smakować :-D

No to fajnie Gosiu:) chyba jej zasmakowalo.........
Ja na razie nie mam problemu z jedzeniem Julaska, jak byla glodomorkiem tak jej nadal zostalo.....na noc juz wypija 210 mleka......w nocy nadal tez pije...tylko ze robie 150 z 4 miarkami mleka< tak troszke oszukuje i daje coraz mniej jak radzila Rozalka> moze wkoncu przestanie pic w nocy..........
Serki uwielbi, jak bym jej dala to by nawet trzy duze danonki zjadla:))))

reklama
Do góry