Haszitka
może kiedyś...
Mam pytanie: czy któraś z was przy owulacji miała może objawy podobne do jakiegoś stanu zapalnego? A może po prostu miałam już za dużo sex-u! Nie byłam przyzwyczajona do przytulania więcej niż 3 razy w miesiącu...
Agniesiak jak wstawiłaś te piękne obrazki z życzeniem świątecznym, te migoczące. Mam kilka skopiowanych w folderze z tej strony z nimi ale za nic nie chcą mi wskoczyć pod suwaczek na stałe!!!!!!!!!!?
Agniesiak jak wstawiłaś te piękne obrazki z życzeniem świątecznym, te migoczące. Mam kilka skopiowanych w folderze z tej strony z nimi ale za nic nie chcą mi wskoczyć pod suwaczek na stałe!!!!!!!!!!?
a przynajmniej ten z mikołajem i nowym rokiem

,frykam spac,bo rano do pracy,slodkich snow,do "uslyszenia"jutro!
nie jest mi aż tak strasznie źle,że to nie ciąża bo się na nią bardzo nie nastawiłam. natomiast lekarza oczywiście zmienię. już nawet wiem na którego. u tamtego byłam dopiero dwa razy (i to w odstępie 5 dni), a on dzisiaj miał wątpliwości czy mnie badać czy nie badać. jestem wściekła na niego!
a że to nie ciąża to może i lepiej. sama czuję,że coś jest nie tak z moim organizmem. wciąż nie mam @. he he a pan gin nawet nie dał mi nic na wywołanie. stwierdził,że może @ sama się pojawi za jakiś czas.