reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej laski;-)
Wróciłsm dziś do szarej rzeczywistości...... jestem juz w domu i miejsca znalezc niemoge....tak mi smutno ze musialam wracac.....:zawstydzona/y::-( czuje taka ogromną tesknote za siostrą i moją ukochana siostrzenicą... myslalam ze na lotnisku serce mi peknie.... siedze i wyje :-:)-( tak mi pusto w domu..... teraz bard:-(ziej niz kiedykolwiek czuje pustke gdy jest sie tylko we dwoje.... dzieci w domu, ten niby nieznosny harmider czy balagan to jest cos najpiekniejszego na swiecie.... nie sadzilam ze tak mi bedzie tego brakowac.... eh musialam sie wyzalic....:-(
@ jeszcze nie dostalam, pewnie przez podroz , zmiane klimatu i takie tam... cycki mnie bolaly od kilku dni straszliwe ale dzis jakby mniej,chyba ze dotkne mocniej to bolą.... ale i tak wiem ze @ przylezie.... dwa dni temu robilam sobie test ale oczywiwcie byl negatywny a kupilam go bo w anglii sa zdecydowanie tansze :tak:

buziaki dziewczyny...

WCZASOWICZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WITAMY W KRAJU

Nic się nie martw, też będziesz miała burdel na jamie, wrzaski i piski i będziesz marzyć o spokoju.

Jak @ nie ma to jest mała i cicha nadzieja. A jak przyjdzie to rozpoczniesz z nami kolejny cykl starań. Wiem wkurzające.

Forum jeszcze jest ale rozpierdziel na maxa zrobiły.

Hej laski;-)
Wróciłsm dziś do szarej rzeczywistości......
... ale i tak wiem ze @ przylezie.... dwa dni temu robilam sobie test ale oczywiwcie byl negatywny a kupilam go bo w anglii sa zdecydowanie tansze :tak:

buziaki dziewczyny...

witaj po urlopie:-)
Marzenixx powroty po leniuchowaniu są trudne same w sobie a po wyjeździe od maluszka muszą być podwójnie:-( ja mam swoją chrześnicę na miejscu a i tak zdarza się, że nie widzę jej tylko 1 tydzień i już mi jej brakuje:tak: ma 2 latka i 4 miesiące i jest słodziutka;-)

WCZASOWICZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WITAMY W KRAJU

Nic się nie martw, też będziesz miała burdel na jamie, wrzaski i piski i będziesz marzyć o spokoju.

Jak @ nie ma to jest mała i cicha nadzieja. A jak przyjdzie to rozpoczniesz z nami kolejny cykl starań. Wiem wkurzające.

Forum jeszcze jest ale rozpierdziel na maxa zrobiły.

hehe no cale szczescie ze forum jeszcze jest hihih, chociaz cos tam was podczytywalam w miedzyczasie troszki....
wiem ze jak @ nie ma jest nadzieja, ale ja jakos mam jej coraz mniej.... mojej siostrze juz brzuszek rosnie... jest juz w 10 tyg.:-) pomacalam sobie i tez juz bym chciala....
witaj po urlopie:-)
Marzenixx powroty po leniuchowaniu są trudne same w sobie a po wyjeździe od maluszka muszą być podwójnie:-( ja mam swoją chrześnicę na miejscu a i tak zdarza się, że nie widzę jej tylko 1 tydzień i już mi jej brakuje:tak: ma 2 latka i 4 miesiące i jest słodziutka;-)
moja mysiulka ma 2 lata i prawie 7 miesiecy i jest najcudowniejsza na swiecie:tak:
naszczescie przylatuja na koniec kwietnia:tak:

tak mysle ze chyba w tym cyklu sprubuje testow owulacyjnych, nigdy ich nie robilam ale pomyslalam ze moze sprawdze czy rzeczywiscie ma owu wtedy kiedy czuje...

cześć dziewczyny!!!:-)

Dwa dni nie czytałam forum i sporo czasu zajęło mi nadrobienie zaległości... Witam wszystkich, których jeszcze nie znam, ponieważ przez dłuższy czas ich nie było, a ja wtedy dołączyłam, fajnie, że osób, na których wsparcie można liczyc jest więcej:happy:

Ja też na szczęście moją chrześnicę i jej siostrę bliźniaczkę (4lata) mam blisko, więc chociaż ich widokiem mogę się cieszyć:happy:

U mnie 11 dc i na razie testy są ujemne. Myslę że jest jeszcze za wcześnie na owu. Jutro idę do Giny, musze wyjaśnić z nia kilka wątpliwości. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

tak mysle ze chyba w tym cyklu sprubuje testow owulacyjnych, nigdy ich nie robilam ale pomyslalam ze moze sprawdze czy rzeczywiscie ma owu wtedy kiedy czuje...

Próbuj, w sumie wszystkiego trzeba spróbować:tak:
Ja w tym cyklu robiłam testy, ale ten cykl mam jakiś dziwny:sorry:
lekarz kazał mi odstawić duphaston po 3 cyklach więc to pierwszy cykl bez dupka, testy wskazywały na owu, śluz też był, ale z tempką coś się stało - niby owu była w piątek a w sobotę tempka niska, dziś trochę wzrosła i zobaczymy co dalej:-p

cześć dziewczyny!!!:-)

Dwa dni nie czytałam forum i sporo czasu zajęło mi nadrobienie zaległości... Witam wszystkich, których jeszcze nie znam, ponieważ przez dłuższy czas ich nie było, a ja wtedy dołączyłam, fajnie, że osób, na których wsparcie można liczyc jest więcej:happy:

Ja też na szczęście moją chrześnicę i jej siostrę bliźniaczkę (4lata) mam blisko, więc chociaż ich widokiem mogę się cieszyć:happy:

Witaj, masz rację - zależy jak się do forum podejdzie - ja też liczę na wsparcie:tak::tak::tak:

reklama
a u mnie się takie jaja porobiły, że normalnie koszmar. powiedziałam mojemu szefowi, że jestem w ciąży a on na to, że daje mi dwutygodniowe wypowiedzenia. myślałam, że go uduszę. ale byłam u pewnie kobiety bardzo miła powiedziała mi, że jak mnie teraz zwolni to będzie miał problemy bo kobiety w ciąży są chronione prawem. ja mu to powiedziałam to ten sku........yn ( przepraszam za słowo) mi odp, żebym nie była tak mądra i go nie straszyła bo po porodzie mnie zwolni. teraz mnie na każdym kroku tępi. ale już wymyśliłam z moim A. że popracuje do końca marca a potem idę na chorobowe i wtedy mi naskoczy bo chce żeby mi nie przekroczyło 6 m-cy bo potem ZUS na komisję wzywa. a po macierzyńskim też go wykiwam bo pójdę na wychowawczy i zablokuje mu etat. to się chłop zdziwi:angry:

Do góry