reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Co się działo?????
Jakieś fasolki??????
Widzę mędolec angielski się pojawił. Pięknie edukuje się. Toż bystra dziewucha będzie. Przyszła Pani Mgr.:nerd:
no to widzę, że będę miała koleżankę po fachu?? czyżby mgr z anglistyki ?? Jak tak to witaj w klubie:-):-):-)

A gdzie reszta lachonarium???
No jak mi włączyli neta to wszystkie uciekły.
ja też jestem, tylko z doskoku bo robię obiadek wieczorną porą bo ja niestety kobieta pracująca jestem i do południa nie mam czasu jak niektóre tu szczęściary o 12 w szlafroczku:-D:-D:-D
Stosuję leżenie bykiem :) lepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka :D, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany :D, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.

A... i plamienie minelo :p
i tak ma być... choć te kilka miesięcy...:tak::tak::tak:

reklama
Witam Was wszystkie:)
Jestem tu nowa. Już 7my cykl staramy się z chłopakiem o bobaska. No póki co nie wychodzi, ja miałam robiony kompleks badań, prócz prolaktyny i jest wszystko super, więc albo psychika nam płata figla albo nie trafiamy w odpowiednie dni, z naciskiem na to pierwsze, choć kto tam wie;)
Mam takie pytanie, które mnie ostatnio nurtuje. Czy Coca-Cola mogłaby mieć jakiś wpływ na staranka? Uwielbiam ten niezdrowy napój, piję codziennie, więc się zaczęłam martwić ostatnio.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów wstecz, więc nie wiem czy podobne pytanie już kiedyś tu było zamieszczone;)

wiesz tylko ze ja musze racjonowac sobie nasienie mojego faceta.. bylo w poniedzialek.. wiec teraz musze tuz przed owulka wycelowac.. i zastanawiam sie czy czasem nie z rana.. bojak skoczy tempka to sie pokochac i moze dopłyną.. a jesli znow nie..bo bedzie stral znarnowany.. i jak tu nie mysle... chyba nie wytrzymam i tak i dzis o zgwalce..

Dobre to było Nektarynko "chyba nie wytrzymam i tak i dziś go zgwałcę":D
Niestety często trudno trafić w odpowiedni dzień, choć ja zawsze wiem kiedy mam owulację bo w ten dzień mam śluz z domieszką krwi. Powodzenia:)

witaj Ktosiowa:happy::happy::happy: Myślę, że tak samo jak i kawa... I tu i tu jest kofeina co ponoć przy 4 kawach dziennie może doprowadzić do poronienia więc wszystko zależy ile pijesz...Myślę, że tak niezdrowy napój - sam cukier i reszta można sobie odpuścić a przynajmniej ograniczyć...
Pozdrawiam i trzymaj się nas a na pewno się uda:tak::tak::tak:

Stosuję leżenie bykiem :) lepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka :D, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany :D, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.

A... i plamienie minelo :p
Właśnie się docztałam co u ciebie- kochana leż, odpoczywaj!!!! będzie wszystko dobrze!!!! cieszę się że plamienia minęły!!!pozdrawiam:tak:

Ktosiowa witam na forum. Cola chyba nie szkodzi w starankach, raczej szkodzi jeśli ktoś ma problemy z cukrzycą, bo w jednej szkalnce jest 15 łyżeczek cukru!:baffled:

witaj Ktosiowa:happy::happy::happy: Myślę, że tak samo jak i kawa... I tu i tu jest kofeina co ponoć przy 4 kawach dziennie może doprowadzić do poronienia więc wszystko zależy ile pijesz...Myślę, że tak niezdrowy napój - sam cukier i reszta można sobie odpuścić a przynajmniej ograniczyć...
Pozdrawiam i trzymaj się nas a na pewno się uda:tak::tak::tak:

Dziś mi przyjaciółka też właśnie napisała, że Cola to sam cukier. Wypijam tej Coli z 2,3 szklanki dziennie. Chyba po dokończeniu obecnej butelki dam sobie spokój z tym napojem bo czekanie na bobaska pomału mnie miażdży psychicznie. Mam nadzieję, że z Wami faktycznie się uda:) Dziękuję:)

reklama
Właśnie się docztałam co u ciebie- kochana leż, odpoczywaj!!!! będzie wszystko dobrze!!!! cieszę się że plamienia minęły!!!pozdrawiam:tak:

Ktosiowa witam na forum. Cola chyba nie szkodzi w starankach, raczej szkodzi jeśli ktoś ma problemy z cukrzycą, bo w jednej szkalnce jest 15 łyżeczek cukru!:baffled:

O fuj, 15 łyżeczek??:D Choć ja jak robię sobie rozpuszczalną kawkę, ale raz dziennie to daję 3 łyżeczki cukru i mleczko. Chyba faktycznie muszę cukry ograniczać bo jak jeszcze Colę piję;)

Do góry