reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Super :-D:-D:-D teraz na pewno się uda :tak::tak::tak::tak:

No to się ucieszyłam.Super wiadomośc:happy2::-)

Nektarynko, wnioskuje że zadowolona jesteś z wizyty???
tak tak jestem zadowolona z wizyty.. myslalam ze bedzie stawial opory aby zrobic monitoring.. w koncu to przez NFZ.. wiec.. hmm no darmo... no ale sam nawet to zaproponowal:)

teraz to jestem przygotowana z całą artylerią na ten cykl.. testy owu, monitoring ziolka.. i jeszcze chłop lezy gotowy do zapłodnienia.. czeka na znak ode mnie

reklama
Loree to jest właśnie problem z tym że oni w bloku mieszkają i trochę jest dla nich uciążliwe schodzić po schodach z dwójka dzieci spacerówka i do tego fura zabawek do piachu nie wchodzi w grę. a co to ten szczeniaczek-uczniaczek??

Kropeczko to dobrze ze operacja coraz bliżej bo nie będziesz już o tym myślała a jak wszystko będzie już po niej dobrze to się bedziesz cieszyć ze juz ją zrobili!!

Wikula to @ cie wcześniej nawiedziła tak?? z tymi wirusami teraz to jest nie ciekawie ja jak w styczniu taki złapałam to w szpitalu pod kroplówka wylondowałam

Ostatnia edycja:
1 czerwca ide do szpitala rano na 8ą i klada mnie na oddzial i maja mnie przygotowywac do zabiegu-operacje mam miec 2 czerwca-wtorek:-)
Zaczynam się bac..........:baffled:
Będzie dobrze, nie bój się :wink:

Nie zgalądałam od wczoraj, bo mieliśmy grila więc generalnie cały dzień na dworzę. Cały czas mnie brzuch pobolewał ico k..wa przylazła @, ale to nie koniec zaatakował nas jakis wirus i wszyscy w domu całą noc haftowaliśmy, maskara, mam wszystkiego dosyść, jestem wściekał, zmęczona i nie mam na nic ochoty...:baffled::baffled:
O kurcze to odpoczywaj teraz.

tak tak jestem zadowolona z wizyty.. myslalam ze bedzie stawial opory aby zrobic monitoring.. w koncu to przez NFZ.. wiec.. hmm no darmo... no ale sam nawet to zaproponowal:)
Fajnie, że na takiego lekarza trafiłaś :tak::tak::tak:

no nie moge co za zaszczyt nas dziewczynki kopnął i księzna Hanka nas odwiedzila! :-D:-D:-D daj czadu kobieto dzisiaj na probnym dniu! :-)
Kropeczko no on juz przebrnal przez tylu lekarzy roznych nawet specjalnosci kazdy go zbywal dawali tylko recepty na leki przeciwazapalne i przeciwbolowe i kazali na basen chodzic :dry: nie wiem czy brali go za hipohondryka czy co! dzisiaj jak rozmawialismy to walnal ze co on ma sie rozplakac u lekarki zeby uwierzyla ze go to boli??? :-(
ja tez popoludniami teraz bede mniej sie udzielac chce jak najszybciej oddac promotorowi pracke inz. juz nam bardzo malo zostalo :tak: moj rozdzial na ta chwile ma bagatela ok 37 stron :-) a jeszcze brakuje mu ze 2 tabelek wiec dobije do 40!!! :-D ciekawe co powie promo bo kolezanki rozdzial ma ok 20:tak: w sumie to juz ok 80str wiec do 100str to dobijemy z palcem w d. :-)

eve bedzie dobrze.. ja takze czekam i czekam na tego plusik i doczekac nie moge

Witam sie po wizycie u doktorka..

powiedzial ze wykresik ładny dwu fazowy (przed i po owulacyjny) powiedziałam mu co i jak, ze chyba pierwsza owulacja była.. i ze te ziolka piłam i chyba one pomogły.. poza tym popatrzyla na wyniki nic o PCOS nie mówił więc chyba nie mam.. uff.. w każdym razie spisał sobie wyniki do karty pacjentki.. powiedziałam mu ze chce monitorowac ten cykl, to zaprosil najpierw na 11dc (25 maja) potem pewnie 13 i 15dc.. ziolka mam pic, przepisal castagnus.. jesli chce to moge wykupic ale to co pije w wystarczy.. mówił ze faktycznie prolaktyna podwyzszona, ale te ziolka przeciwdzialają niej wiec ok.. yy to chyba wszystko..[/B][/COLOR]

Ale super, same dobre wiadomości!

Nie zgalądałam od wczoraj, bo mieliśmy grila więc generalnie cały dzień na dworzę. Cały czas mnie brzuch pobolewał ico k..wa przylazła @, ale to nie koniec zaatakował nas jakis wirus i wszyscy w domu całą noc haftowaliśmy, maskara, mam wszystkiego dosyść, jestem wściekał, zmęczona i nie mam na nic ochoty...:baffled::baffled:

Biedactwo, może to jakies zatrucie?

Loree to jest właśnie problem z tym że oni w bloku mieszkają i trochę jest dla nich uciążliwe schodzić po schodach z dwójka dzieci spacerówka i do tego fura zabawek do piachu nie wchodzi w grę. a co to ten szczeniaczek-uczniaczek??
No to zabawki do piasku odpadają faktycznie. Szczeniaczek wyglada jak zwykła maskotka, ale dzieci go uwielbiają.
FISHER PRICE SZCZENIACZEK UCZNIACZEK PO POLSKU SS (628212969) - Aukcje internetowe Allegro

Witam się tak w ogóle

Śmiej się skrzacie.

Najważniejsze że nie ma pcos, prolaktynę się zbije i do roboty.

Mnie tam mój gin pociąga - mogłabym mieć z nim romans.
no wlasnie ziolkami mam nadzieje ze sie zbije.. w koncu dzialaja na hperprolaktynemie

eee ty to masz dobrze ze przed kims przystojnym rozkladasz nogi

Nektarynko to super wieści ze ziółka jednak pomagają, na pewno teraz sie uda i jeszcze monitoring to już napewno będzie fasolka!!
no w koncu kiedys musi sie udac.. rok temu w maju odlozylam tabsy
Super Mektarynko! teraz juz bedzie zielone swiatelko!!!!!
Zrobisz monitoring, zbijesz prolaktyne (a jaką mialas???) i trafisz w sama owulke!
Bardzo sie ciesze!

1 czerwca ide do szpitala rano na 8ą i klada mnie na oddzial i maja mnie przygotowywac do zabiegu-operacje mam miec 2 czerwca-wtorek:-)
Zaczynam się bac..........:baffled:
prolaktyna 29 na norme 24.. robiona w 4dc..

trzymam kciuki za operacje.. oby wszystko poszło gładko..

No to ekstra Słoneczko że nie masz PCOSi że generalnie wszystko ok... Tylko zastanawiam się czy gin nie czuł się mało komfortowo w konfrontacji z Twoją wiedzą:-):-)
kamien spadł mi z serca ze nic nie gadal o PCOS.. a gin wie ze ja taka oczytana i doksztalcona w tych sprawach juz mi kiedys o tym wspomnial, ze za wiele mi nie musi tlumaczyc.. a jak czegos nie wiem to wale prosto z mostu..
kochana przytulam.. główka do góry będzie dobrze..

Jezdem. Ale pachnę - o jesu.

No ta podziękuje, nawet za profesjonalne, wolę jak mąż bada:-)

Trochę fantazji dziadku

Hanka powodzenia w nowej pracy, dasz radę!
Ja po kupieniu domu czekałam 2 miesiące na podłączenie prądu. Wymienialiśmy całą instalację i formalności wyglądały jak przy budowie domu. Podobnie było z wodą. Tak więc najpierw łykaj relanium a potem biegaj po urzędach.:tak:;-)

A idź ty. Kretyn dostał akt notarialny i decyzje ksiąg wieczystych o nadaniu nowego numeru dla połączonych działek. Dwa tygodnie temu jeszcze do mnie dzwonił i upewniał się jaki jest nowy numer. Teraz dostaje pismo, że mam dostarczyć dokumenty stwierdzające że jestem właścicielem działki a cała procedura zostaje wstrzymana.
Więc pojechałam się zapytać debila czy może mam mieć potwierdzenie od Prezydenta że jestem właścicielką albo nasikać na ziemię i dostarczyć wyniki DNA???? Bo jak dla niego akt notarialny jest mało wiarygodnym dokumentem to ja nie wiem co jest??????
Jazda była na maxa.

Hanka ja po wielu miesiącach spędzonych w różnych urzędach mam tylko jeden sposób jak ktoś nie umie czegoś załatwić. Pytam "przepraszam, ale proszę jeszcze raz pani/pana nazwisko?". A potem " i jeszcze proszę nazwisko pani/pana przełożonego". Niby głupie, ale ludzie wymiękają. Nawet przez telefon tak pytam i to naprawdę działa.

reklama
Fajnie, że na takiego lekarza trafiłaś :tak::tak::tak:
w prawdzie juz chcialam go zmienic.. bo tak jakos po ostatniej wizycie mialam mieszane uczycia jk mnie troszke spławił.. tzn tak to odczułam a teraz było całkiem inaczej
Ale super, same dobre wiadomości!
dokladnie.. teraz czekam na lepsiejsze dobre wiesci.. mam zafasolkowac na urodziny tzn przed urodzinami a po urodzinach sie idziec plusa..
bo owulka wstepnie na 28 maja a urodziny mam 31 wiec raczej 3 dni po nie bede robic testa:)

Do góry