reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No proszę, jaka dobra koleżanka z niej :-p;-)
Tycia
Ty nie masz się postarać napisać najpierw sobie, tylko dokładnie tak masz zrobić :tak:;-) Najlepiej jakbyś od razu im powiedziała, że najpierw piszesz swój egzamin a potem jak skończysz to im pomożesz.

reklama
Tycia Ty jesteś dobra duszyczka.. za dobra:-(
Nie przejmuj się koleżankami, zresztą jakie z nich koleżanki skoro liczą na to, że napiszesz za nie egzamin.
Podziwiam Cię kobietko, że przy trójce dzieci dajesz radę ogarnąć jeszcze studia:tak: Twoje koleżanki powinny brać z Ciebie przykład zamiast jechać na Twoich plecach. Naprawdę nie jest im głupio?
Swoją drogą skoro już teraz (na pierwszym roku) nie mają tyle zaparcia aby chociaż próbować zrozumieć tą nieszczęsną matmę, może poprostu te studia nie są dla nich?
Rób swoje, ucz się i nie patrz na koleżanki.:sorry:

Witam:-)

witaj Irtasia:-) brakowało tu ciebie:tak: szkoda, ze dzieciaczki chore, DUUUUŻO zdrówka dla nich!!! i zagladaj do nas:tak:

oj Tycia, Tycia:sorry::sorry::sorry: no nie moze byc tak, że ktoś kto jest na studiach i zdobywa potencjalne kwalifikacje do przyszłej pracy liczy, że koleżanka zda za niego egzamin, to juz trochę bezczelne:crazy::szok: i na dodatek wcale sie nie uczy tylko liczy na ciebie... no brak słów :baffled::baffled::baffled: i jeszcze może bedzie miec ewentulane pretensje do ciebie zamiast do siebie samej.... no szczyt normalnie:baffled::wściekła/y: ty sie kobitko nie przejmuj jakimis koleżankami, najwazniejsze żebyś TY zdała bo TY sie uczysz:tak::tak: a jak wystarczy czasu to mozesz pomóc, ale napewno nie kosztem swojego egzaminu i swojej oceny z niego! no ludzie to maja pomysły.. i fakt, trzeba było wybrac kierunke studiów bez matmy jak sie matmy nie rozumie.... kurcze wkurzyło mnie to:sorry: bo ty przy trójce dzieci i zajmowaniu sie domem mozesz dac radę, a te sobie bimbaja w tym czasie i wymagaja od ciebie.....

ale nic to, miłego dnia wszystkim zyczę:-)

aha, zapomniałam pochwalic moje dziecko:-) w czwartki zawsze chodzimy na zajecia do akademii maluszka, ale od czerwca zmienilismy typ zajęć całą grupą - teraz sa to zajęcia dwugodzinne, ale maluszki zostawiamy w akademii i wychodzimy (takie przygotowanie do przedszkola) no i wczoraj pierwszy raz Hubek został (jest najmłodszy bo reszta dzieci to rocznik 2006 i od wrzesnia idą do przedszkola) i miał tylko jeden moment co sie prawie popłakał a potem juz był dzielny:tak::-) i pięknie sie bawił, sam zjadł podwieczorek i kolorował:-) ależ jestem z niego dumna:-):-):rofl2: a i on szczęsliwy był jak po niego przyszłam:tak::-)

Ostatnia edycja:
Irtasia zdrówka dla dzieci

Tycia najwazniejsze żebyś sama napisała :tak: jak ktoś nie rozumie to chociaż by poprosił byś mu wytłumaczyła a nie wymagał żebyś za niego pracę pisała :sorry:

Dziendoberek:-):-):-)

Irtasiu zdrowia dla Dzieciaczkow.
Tyciu, dziewczyny maja racje, kolezanki nie moga tego od Ciebie wymagac. Niech przysiada faldow i chociaz probuja zrozumiec , a nie maja wymowke. Z reszta, najwazniejsze zebys ty napisala. No i w jaki sposob mialabys zdac za nie egzamin - nie za duzo ryzykowalabys?
Rosmerta, swietnie ze Hubert tak ladnie zaaklimatyzowal sie w tej akademii. Wspaniale, ze mozecie go zostawic samego i tak swietnie sobie radzi. Zuch chlopak.

Witam:-) Coś nam się pogoda psuje, ale mam nadzieję, że nie na długo:sorry:

Irtasiu oby Jenni i Chris szybko wyzdrowieli:tak:

Tyciu tak jak piszą Dziewczyny - dobra z Ciebie osóbka, aż za bardzo chyba skoro inni to wykorzystują:dry: Kiedyś byłam w podobnych sytuacjach nie raz, ale przyszedł moment, kiedy zadałam sobie pytanie "czy ten ktoś byłby w stanie mi w czymkolwiek pomóc lub być szczerze wdzięcznym za pomoc, a nie za zrobienie czegoś za niego?" i tak zaczęłam częściej w pierwszej kolejności myśleć o sobie, bo nikt inny tego nie robił:no: Tyciu zbierz się w sobie i zastanów się czy warto i co jest dla Ciebie najważniejsze:tak: Powodzenia na egzaminie i trzymam kciuki za dobre decyzje;-)

Rosmerta aż miło poczytać jak nasze dzieci stają się coraz samodzielniejsze:tak: Świetnie że Hubek tak dobrze sobie radzi i jest zadowolony z pobytu na takich zajęciach:-)
Ja chciałabym z Victorem chodzić na podobne zajęcia i większych miejscowościach tu w Irlandii też są, dlatego zastanawiamy się, czy się nie przeprowadzić już w tym roku z tej "wioski", chociaż bardzo nam się tu podoba. Rozpatrujemy miejscowość, w której mieszka Karolina;-) Na razie mamy dużo plusów za, chociażby to, że chciałabym iść do Collegu, ale pewnie w tym roku jeszcze to nie wypali, bo Oliver za mały. W każdym razie plany są, a ja tutaj bez kontaktu ze światem, bez prawajazdy, transportu publicznego, więc do stracenia za dużo nie mamy:tak: Myślę że na początku lipca podejmiemy ostateczną decyzję i będzie ona słuszna:tak:

Miłego dnia:-)

miełgo weekendu wam zyczę i pieknej pogody:-)

Tycia powodzenia na egzaminie:tak: i nie daj sie;-):-)

wszystkim chorowitkom powrotu do zdrówka zycze:tak:

Wolfia trafnych i słusznych decyzji wam życzę:-)

papaty

Dzieki dziewczyny,kochane jesteście:-(.
Na szczęście tej mamtmy mam ostatni semestr.Mówie Wam chyba mniej stresuję się samym egzaminem niż tym co sie ogólnie będzie dzialo...:confused2:.
Zapomniałam sie Wam pochwalic,ze zdałam angielski najlepiej z mojej grupy(33 na 36 pnkt-zle zrozumiałam jedno polecenie;-)) i jestem dumna z tego jak paw.Uwielbiam poza tym moja babke od angielskiego:sorry:.
Sorki,że Wam tak smęcę o tej szkole,ale mam sesje i sie trochę stresuje:sorry:.
Wolfia,w Dublinie moja szkola ma swoja placówke;-),moi profesorzy lataja raz w miesiacu tam;-):tak:.

Rosmerta,zazdroszczę Wam tych zajęc:tak:.Przeszłabym i ja sie gdzies z Konradem.Generalnie mam wrazenie,ze malo czasu poświęcam starszym dzieciom...:-(.
Mieszkamy sami i niestety dom jest do ogranięcia,podwórko,pies;-),jeszcze te studia.
Przez ta sesję mamw rażenie,ze zarastamy brudem:zawstydzona/y::-(.Wczoraj juz nie wytrzymałam i poodkurzalam i pomylam podlogi.Jacek cały czas cos dłubie na działce,potem praca i nie mam mi kiedy pomóc...Ostatni egzamin mam 21 czerwca i jak by nie bylo poprawek,to musze dom doprowadzic do kultury:confused2::sorry:.
Załamuje mnie tez troche wysokosc rachunków i rat.Nie zdąrze jednego rachunku zaplacic ajuz drugi przychodzi:szok:.To jakis koszmar.15 lipca konczy mi sie płatny wychowawczy,chyba pojde do opieki po zapomogę.A Wy siedzicie dalej na niepłatnym czy wracacie do pracy/te które nie wróciły?

reklama
ja jestem byłam i jeszcze rok będę na bezpłatnym wychowawczym.

Tycia głowa do góry popatrz na plusy pozytywy a nie minusy.Tyle sama robisz a te studia to gratuluję samozaparcia.

the best girl in english language:-D

Do góry