reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria brzuszków

u mnie latem co dwa dni:baffled: a po depilatorze to taki efekt gładkości był max tydzień:baffled: tak jak piszesz włoski wrastały ale były cieńsze

reklama
Amelkowa jak jesteś czorna;-) jak ja to łącze się z Tobą w bólu jeśli chodzi o golenie nóg:baffled: depilatora nie wytrzymuje a maszynka wiadomo podrażnia i szybko odrastają:baffled: myślałam o depilacji laserowej po ciąży ale jeszcze się nie wgłębiłam w temat więc na razie nic nie wiem:no:

moja 416g miała tydzień temu:tak: moja pierwsza córcia ważyła 3780g i 57cm długości mam nadzieje że teraz nie będzie większych gabarytów;-)

ja jakoś żyję z depilatorem... ale często mi sie nie chce... maszynką szybciej:-D na brzuszku depilatorem nie próbowałam i nie zamierzam:tak:a tak mi zarósł, że aż mi głupio było:-D

mój dzisiejszy:tak: poprzednie foto było z 28 maja
to na boku to rozstępy:wściekła/y: po poprzedniej ciąży
2v1p1zl.jpg

Roksi chyba jednak brzuszek Niuni trochę większy ;-)
wiesz, trochę mnie dziwią Twoje 'gabaryty' bo słyszałam że w drugiej ciąży szybciej brzucho wychodzi i jest większy. No ale z drugiej strony fajnie masz - wygodnie przede wszystkim. Gdyby były upały - jak przystało na lato - to Ty jako jedyna śmigałabyś na luzie ;-);-):-D:-D

Roksi chyba jednak brzuszek Niuni trochę większy ;-)
wiesz, trochę mnie dziwią Twoje 'gabaryty' bo słyszałam że w drugiej ciąży szybciej brzucho wychodzi i jest większy. No ale z drugiej strony fajnie masz - wygodnie przede wszystkim. Gdyby były upały - jak przystało na lato - to Ty jako jedyna śmigałabyś na luzie ;-);-):-D:-D

tez mis ie wydaje ze mam wiekszy od roxi tylko mneijsze zdjecie bo u mnei gora brzuszka sie juz robi ale i tak maamy zgrabniykie te brzuszki i okaraglutkie::-):-)

Amelkowa też właśnie słyszałam że w drugiej ciąży szybciej widać brzuch i ogólnie jest większy:tak:
Nunia wydaje mi się że macice mam troszkę nad pępkiem:tak: bo do tego miejsca czuje ruchy dziecka:tak:
pokażę Wam mój połowy lutego (rodziłam 7 marca) jeszcze przed obniżeniem:tak:
xncfu1.jpg

ieifwm.jpg

reklama
Do góry