reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesiak gratulacje kochana!!!!!!!!!!!! no u ciebie nie mogłobyć inaczej!!!!!!

Nic się nie pomylił, na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
Tylko spokojnie, gin zobaczy dopiero pęcherzyk za 2 tygodnie, ale wizyta jest wskazana - dostaniesz zalecenia, co wolno a co nie, że badania trzeba zrobić i takie tam.

Jeszcze raz
MEGA GRATULACJE i BUZIAKI!!!
AH!!! NIE MOGĘ DOJŚC DO SIEBIE JESZCZE!!:-D:-D:-D:rofl2:

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D

Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D

kobitko jutro już będzie grubsza cieszyc się cieszyć sie bo fasolka w brzusiu :-D:-D:-D

A ja zajadam sobie mmmmm arbuza od wczoraj chodził mi po głowie co niewytrzymałam i M posłałam do sklepu i mam:-p

olapolap gratulacje słoneczko!!!! Będziesz miała niedługo tytuł dr przed nazwiskiem :))

kroptusiu – nie wiem jak to działa dokładnie, ja byłam na takiej giełdzie kilka razy i byli tam ludzie i z meblami i ze zdjęciami, wiec może warto spróbować? Jak ktos będzie zainteresowany to podjedzie do was i obejrzy te antyki :)

Andzia_S gratulejszons :)) będzie wielka willa???

Agniesiak85 cichusie gratulacje, ja bym jeszcze poprawiła test robiąc z porannego – tak na wszelki wypadek..nie chce studzić zapałów, ale Angelce kiedys tez tak test pokazal a dwa dni pozniej nie było kreseczki..sprawdz kochanie i jak będzie II to mega gratulacje dla ciebie. Nie gniewaj się ze ci tak napisałam..:) i tak jak kingu pisała – do Gina 2 tygodnie po spóźniającej się @...:))

WITAM
Czyzby nastepna fasolak???? Agnieszko ciche i serdeczne gratulacje, sciskam mocno.

Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely. Dobrze, ze w ktorkim czasie przyjechal moj M z pracy, bo stalam przed drzwiami jak sierota :baffled: Dobrze ze nie padalo :-D

reklama
MADZIA ach ty pipo gdzie ty nam uciekasz my tesknić bedziemy kurka jeszcze raz powiem już teraz nie na żywo :-(UWAŻAJ NA SIEBIE I BĄDZ DZIELNA:-)

Nie martwcie sie,bede was odwiedzała na BB:tak:bedzie dobrze tak mysle:tak:

O Boże dziewczyny........

Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:

Moje Gratulacje,wiedziałam ze sie uda:tak:

Do góry