ha ha ha bardzo smieszne....no coz trzeba byc oryginalnym i prosze sie nie nabijac :-)
Dzieki Slonce za pamiec i trzymanie kciukow juz sie denerwuje jak zwykle...:-) co do pralki napewno bedzie lepsza niz ta ktora zamiast wirowac pierze itp...cieknie i takie tam...co do remotnu to pochwale sie po zakonczeniu
Brawo kochanie za podejscie :-) ja bede b. mocno trzymac za auto...ja chce kupic wiec jakie sprzedajecie

????
Buhahaha juz sie nie moge doczekac kolejnego odcinka...coz spadek jest ale nie ma @ zobaczymy...a poza tym telenowele maja to do tego ze suma sumarum koncza sie dobrze

co do owu to wiem ze tylko gin moze, dlatego w kolejnym cyklu tak na wszelki sprawdz czy jest owu mimo tych ziolek na migrene Slonce
no wlasnie jak mozna z nas lacha drzec my tu takie inspiracje a one co :-) co do kafelek to wlasnie FACHOWCY od siedmiu bolesci dlatego robimy sami co da rade... :-) Dzieki za kciuki wizyta o 20
mi sie to kojarzy tylko z zagniezdzeniem, plamienie impl....hmmmm sama nie wiem akurat 7 dni przed @ to by sie zgadzalo szczegolnie ze brazowe plamki tylko...mooooooze byc ew niski progesteron ale to jest chyba wieksze i trwa az do @...badalas progesteron?? Ale czytalam ze takie plamki to implementacja
kochana sledze Twoj wykres...mowiem tak jako Prof. Kroptusia ktora analizowala 3 lata wykresy swoje i reszty takiego nie widzialam ale wdzialam podobny ze byl juz spadek na @ pare dni i jakos w dniu @ czy 2 dni po tym dniu zacza sie podnosic...hmmmmmm a bylas u ginka czy jest owulka bo moze wykres pokazuje a NIE MA...to raz a dwa proponuje zrobic bete jak nie przyjdzie choc owu moze byc 3 dni przed skokiem tempki i 3 dni po to jeszcze poczekaj...
hehehe skad ja to znam..tyle ze od roku nie jestem blondynka i juz nie moge sie tak tlumaczyc
zgadzam sie !!!! domagaj sie wynikow, zmienisz lekarza i bedziesz musiala zaczynac od nowa a tak juz sobie zbierasz dokumentacje i potem wystarczy isc do innego i pokazac zamiast od nowa wsio robic...i poza tym bedziesz znala punkt widzenia roznych ginekologow na Twoj problem a tak pojdziesz kiedys do innego i co powiesz ze tamten powiedzial ze YYYYYHHHHHHH ENDO CHYYBBBAAA MIALOOOO 3MM I BYLO JUZ PO OWU, ALE JAKIES PECHERZE BYLY

;-)
ja bym sie jednak sklonila do wyjazdu ... zawsze to szybciej zleci czas, odpoczniesz po tym wszystkim i nie bedziesz tyle myslec no i synkowi sie przyda :-)
PS....DZIEWCZYNKI O 20 WIZYTA PROSZE O KCIUKI, NERWA MAM JAK ZAWSZE :-(...JUZ 34 TYDZIEN W POLU WIDZENIA, JESZCZE TEN 1 MIESIAC I MOZE ODETCHNE I POWIEM UDALO SIE JAKOS DOBRNAC DO KONCA...A JAK URODZE TO JUZ WOGOLE, OJ CIEZKA CIAZA OD 8 TYG ZAGROZONA PORONIENIEM A POTEM PORODEM PRZEDWCZESNYM ALE JUZ CHYBA DAMY RADE