tygrysek82
Fanka BB :)
upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszęAle ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszęAle ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!
Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)
ooo a możesz pokazać końcowy efekt?
no wlasnieWow Takger powrocil do cywilazacjiTo teraz powinnas obiadek dla calych grudnioweczek upichcic
![]()
hehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowacWow Takger powrocil do cywilazacjiTo teraz powinnas obiadek dla calych grudnioweczek upichcic
![]()
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiemhehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowacjakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkich
![]()
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem![]()
Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulcehehehheheheh ty cwaniaro ok gadaj co mam gotowacjakis kociol musze wynalezc zeby starczylo dla wszystkich
![]()
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwuA wiecie , że ostatnio znalazłam tą pioseneczkę kosi kosi i tam jest tosi tosi i ogólnie bardzo trudne słowa tam są. Jedyne co zapamietałam to na końcu:
Tosi tosi papki pojedziemy do babci a od babci do taty tam jest piesek kudłaty.
A ja całe zycie spiewałam kosi kosi łapki pojedziemy do babki a babka nam da cukiereczki dwa.
A tam takiej zwrotki w ogole nie ma![]()
Ja to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem![]()
dziewczyny sorry no ale zdecydujcie sie na jedna potrawe bez przesady co?????Tajger zapodaj rosolek z makaronikiem na mlodym kurczaczku, tylko z domowym makaronem!!!!! I pierozki ruskie na pieczarkach i cebulceA na deser jakies ciasto:-)
A ja znalam cale zycie Kosi kosi lapci, jedziemy do babci, od babci do taty, tam jest piesek kudlaty. taka mieszanka obydwu![]()