reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nikt mnie nie slyszal....?
mamuska jestes?KRZYKNIJ TY odrazu sie zleca:-)
mamuśkajest, ale sprząta w domku, bo zaraz uczen przyjdzie
jeny ze mna naprawde jest cos nie teges:szok::szok::szok::szok::szok:musze isc na odwyk od bb moze wowczas zaczne znow normalnie myslec:szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek: ok zobaczymy sie po mojej terapii zegnajcie me lubeeeeeeeeeeeeeee:eek::eek::eek::eek::happy::happy::sorry::sorry::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::confused2::sorry::sorry::sorry::sorry:

bedzie prosciej jak zainwestujesz w nowe szkla kontaktowe....dla obu stron...dla Ciebie i dla nas:-D
:szok::szok::-D:szok::-D:szok::-D

ja rozumiem Tygrysie gdybys mylila mnie z Victoria Beckham czy Jennifer Lopez...ale z Beciaczkiem:szok::laugh2::laugh2:
no Ty sie Beciaczku nie gniewaj...przeciez wiesz ze my z jednego podworka:-D:-D
dziec probuje zasnac,zobaczymy co z tego wyjdzie:eek:
dzisiaj kiła ze spacerku...leje,leje,leje....a jak dzisiaj nie zobacze decyzji w skrzynce pocztowej to chyba padne na zawał...:szok::no::baffled:

reklama
Do góry