reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hel;o helo
dopiero njmłodsza mi padła,ale skoro w dzien spała miedzy 14.30 a 16.30 to nic dziwnego,ale wszytsko przez to że znów musiałąm trawe kosic i sie zagapiłam z czasem.
rano wlazłam na bb ale jak zaczełam czytac to mi prąd dziady zabrali,a pozniej zadzwoniła siostra ze przyjedzie wczseniejszym pociągeim wiec my szybkie szykowanie i polecialysmy po nia.
przy okazji wyslalam do banku papiery i zrobiłam male zakupy

dzis zar z nieba bo az 34 w cieniu:szok::szok::szok::szok:
no ale i ja chwile pomoczyłam sie w baseniku:-D:-D:-Dmiło bylo.na jutro planujemy w siora wypad nad wode o ile pogoda dopisze.

wieczorkiem byłam u mamy i jakos zlecialo.
ide poczytac

Hej hej ja jestem!!!:-):-):-) Witam jak zwykle póżnym wieczorem bo wcześniej nie było czasu. Maciej już śpi ale starszaki jeszcze nie:szok: ale siedzą w swoich pokojach więc nic nie mówię;-)

AS ale masz talent:tak::tak::tak:śliczny torcik:tak::tak::tak: No i fajnie że zajęcia wciągające

Agnes jak ręka???

Patrysia witaj! Dobrze że u rodziców wypoczęłaś i że z dzidzią ok!!!

no to info zakupowe wam przekazałam:-D:-D

Ty jak serwis informacyjny:-D dzięki ale ja ostatnio w ubranka odkupiona...tylko przed wrześniem trzeba szkolne kupić i książki dla Ani:baffled:

boźu to już czwartek:szok::sorry:. Ale te dni mi uciekaja. Idę sprzątać

No ja to bym chciała żeby mi tydzień szybko leciał a weekendy z mężem były długie

no marzy sie marzy

raz mi gin powiedziala ze jej sie wydaje ze to diewczynka ale nie mówi mi tego na 100% bo sie wierciła cały czas i nic tak naprawde nie bylo widac:sorry:

potem na kolejnej wizyci polowe usg mowila ze no raczej moze byc dziewczynka a pod koniec poowiedziala ze ona sama nie wie bo tak sie wierci ze nie widac i ze terz np wydawaoby jej sie ze chlopiec:sorry:

ja przy żadnym dziecku nie wiedziałam co będę miała i wolałam się nie nastawiać:no:

hej laseczki, wpadłam na momencik napisać, że zyję po nocnej burzy (bo ja się boję burz w nocy:szok:) i znów nam piwnicę zalało, zlewa była tak aże hej
upał u mnie straszny, normalne żar tropików dzisiaj:tak::tak::tak:siedzę i się pocę:szok:
trochę poczytam;-)

oj ja się też bardzo boję:baffled::baffled::baffled: i zawsze wtedy śpię na dole w salonie bo czuję się bezpiecznie:tak::confused2: dzieci na sofie a ja na podłodze:eek:

Teraz siedzimy w domu, ale ciężko wytrzymać... Mam ochotę zainstalować się w garażu :rofl2:

ja mieszkam w starym domu i u mnie na dole wysokość pokoi to 4 metry:szok::tak: w zimie trudno dogrzać ale w lecie super...jakbym klimę miała:-D

Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...:-D:-D:-D:-D

ja w ogóle chyba jestem staroświecka bo nie uznaję interaktywnych zabawek, gadających lalek itd, bo takie zabawki nie rozwijają wyobrażni.:no:

My po zakupkach mam ubrana na weselicho sukieneczka w kolorze zielonym do tego butki i torebka w kolorze ecru i bizuteria ze szkla weneckiego:-)

no to się wylaszczysz:-D:tak::tak::tak:

jeszcze musisz przestawić Dominika bo też póxno chodzi spać :tak::tak::tak:

mojej siostry syn-ma 5lat to chodzi spać bardzo wczesnie,sam sie kładzie bo mówi że jest zmeczony i idzie spać po 19.00-20.00 to wielki max.z reguły to o 19.30 już spi :tak::tak::tak::tak::tak: ale z niego spioch :-D:-D:-D:-D

Moje chłopaki śpią już koło 20.30 ale wstają o 6.00...za to Ania jak może to śpi do 11.00. Na razie nie budzę przecież ma wakacje

Pozdrawiam wszystkie!!!

Sto lat dla wiktorii12! spełnienia marzeń, dużo spokoju, mało tęsknoty za mężem i niepalenia;):rofl2::rofl2::-)

wszytskiego najlepszego wiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

no mam nadzieje że w końcu sie pokaże... bo to juz bedzie 2 mies do porodu:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

i chyba bym była najdluej niewiedzacą-chcaca wiedziec :-D:-D:-D

kurcze ale ten czas szybko leci:tak::tak::tak:

Witam mamuśki :-)

Duszno i nic się nie chce robić :no: ale ja na szczęście już wszystko mam zrobione, obiad jest gary umyte, Kubek śpi jak się obudzi to tylko poodkurzam i koniec na dzisiaj ;-) mąż na 14 do roboty, jutro też a w sobotę na catering jedzie do zielonej, dobrze że nie jak ostatnio do berlina. A w niedzielę wolne :tak: ale mnie coś ciągnie w tym roku nad morze. Chociaż na jeden dzień bym pojechała położyła się na plaży, opaliła i wróciła do domu. Jak się wkurzę to wsiądę w pociąg i pojadę sobie sama na weekend a co! Będę spać na plaży i jadła piasek ale to nic hehe :-D

Wszystkiego naj naj z okazji urodzin czas szybko leci co Wiktoria. U mnie też za miesiąc już rok minie, strasznie szybko zleciało nawet nie wiem kiedy :tak:

jak milo ze sie pokazalas kobieto!
ja tez marze o plazy........:sorry:

hej beata:happy:
ty brzoskwiń zapomniałaś do ciasta brzoskwiniowego a ja ziemniaków do placków ziemniaczanych:-D:-D:-D:-D:-D
tak tylko spacerówkę i to taką dobrą parasolkę:tak:

Malina a jakie ciasto planujesz na niedziele????????????
Malina jak chcesz to ci moge wrzucic zdjecie tego jezdzika Weroniki,bardzo solidny ,taki sredni-nie na duzych kolach ,nie na malych(bo by za szybko wyrosla),tylko na srednich.i ma z tylu blokade zeby sie do tylu nie przewrocil i oparcie

hej laseczki, wpadłam na momencik napisać, że zyję po nocnej burzy (bo ja się boję burz w nocy:szok:) i znów nam piwnicę zalało, zlewa była tak aże hej
upał u mnie straszny, normalne żar tropików dzisiaj:tak::tak::tak:siedzę i się pocę:szok:
trochę poczytam;-)

dobrze ze ja nie mam piwnicy.tylko nie mow ze masz garaz w piwnicy?

Ona ostatnio ciągle samochodami się bawi :-D
Kupiłam, jutro powinno być :-p to się okaże :-D

Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...:-D:-D:-D:-D

moja tez lubi samochody.
chociaz ostatnio ciagle przymerza buty,najlpeiej za duze:-D:-D:-D:-D
albo lalce swoje buty zaklada
dzis caly dzien biegala w samym kapeluszu:-):-):-):-):-):-)
u mamy w ubraniu ale boso:-)

hi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyć:tak:podchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on:no::no:nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on :no:śmiesznie to wygląda:tak:

mnie dopadnie @ jutro albo poutrez bo juz mam oznaki,.dobrze ze nie dzis bo w ten upal @ to koszmra

dziewczyny co z anabubką bo jej dziś nie było a bez niej to mi jakoś dziwnie tak(w powietrzu czuję czegoś mi brakuje:-D:-D:-D)
i co z joasią bo teżjej dawno nie było i jakoś mi dziwnie tak:-(

dzieki Malinkus ze mnie myslisz tak intensywnie:-):-):-):-):-):-)
u nas tez caly dzien duchota.teraz jest 23 stopnie a to juz 23 prawie:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
hehehe jak sie zlozylo:-)
wiatrak chodzi....
oby w nocy jakas paskudna burza nie przylazla bo basen zostawilam na podworku a wody az tak duzo w nim nie ma

Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu :eek:
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak :laugh2:
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...

ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze :no:
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni... :sorry:
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec :baffled::sorry::-D

caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc :tak::tak::tak:
odezwe sie jak sie ogarne :laugh2:

Witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze z malenstwem wszytsko ok:-)

hejka.

ale dzis skwar ,masakra,nie ma czym oddychać,na dworze gorzej duszno niz w domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wyszlismy z Oliwka na dwór po 17.00 i bylismy do 19.30 ale biegiem wracałysmy bo nagle się zrobiło ciemno,wielkie chmry szły i wiatrzysko silne.mówię oho zaraz burza będzie i migiem do domu,mało klapek z nóg nie pogubiłam :-D:-D:-D:-D:-D ale w ostatniej chwili dobiegłyśmy bo nagle ulewa,wiatrzysko takie sie zerwało że nie dałabym rady pachac wózka,straszne to było.

i burza była ale szybko przeszło więc teraz dopiero na kompa siadłam :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale widac że nowe czarne chmurzyska się zbierają i błyska sie gdzieś w oddali więc moze jeszzce cos najdzie bo zapowiadali burze w nocy.

slyszalam ze na dolnym slasku strazne nawalnice

a podobno we wrocławiu przypada srednio 10 komarow na jednego mieszkanca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

i mówią ze nadciaga duża fala upałów na sierpień,więc bedzie bardzo gorąco :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

w sumie niech grzeje ,alto jest.jak za zimno pare dni to chcemy upalow,jak ggoraco to chcemy zimna
przyjdzie jesein to zatesknimy za upalami

A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-:)-:)-(

to skoro do polnocy juz blisko to wszytskiego wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a Twoje ania (ktora penwie ma w niedziele imieniny jak kilka z nas:-)),to teraz do 3 klasy idzie tak?
ja kupilam swoejj ksiazki na Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki
maja taniej niz w wydawnictwach,ostatnio bylo promocja ze jak zakupy powyzej 200zl to przesylka kurierem gratis(jak byl pzelew na konto).
no i ja tak zrobilam i zaoszczedzilam 30zl i nie musialam nigdzie ltac i szukac:-)

Moja Ania idzie do II klasy. Ma już 8 lat bo z marca. I u nas też wesoła szkoła muszę się rozglądnąć

No i właśnie słucham o tych nawałnicach...brrrr dobrze że u nas nie zapowiadali

hej nocnie:-D
wpadłam dobrej nocki wam życzyć:tak:
aaa w realu "wesoła szkoła " komplet kosztuje 149 zł:tak:
no a taerz zmykam się prysznicować i lulu bo praca & upał & @ to złe połączenie:-p

reklama
Do góry