reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
ja to placki ziemniaczane jem na słodko :zawstydzona/y::sorry:

Ja zawsze też jadłam, ale teraz spróbowałam inaczej. Nie żałuję.

Kurcze też bym zjadła placki ziemniaczane ale nie ma mi kto potrzeć ziemniaczków bo ja się cała pokaleczę taka kaleka ze mnie co do tarkowania hehe:sorry::zawstydzona/y:
Ja w Polsce miałam maszynkę elektryczną, więc było wygodnie i bezpiecznie. Teraz mam tarkę, ale ręce przeżyły - na szczęście. Możesz tego przepis wykorzystać do naleśników.

a ja sie dzis skusiłam na te krokiety z bigosem:-D pychotka:-) jutro jeszcze na obiad beda z barszczykiem, mniam

A ja mam kiepskie wspomnienia o smaku pizzy we Włoszech, była taka właśnie cieniutka, twardawa, niezbyt w moim guście kulinarnym..

Nikki przykro mi, bo pizza tutaj jest naprawde pyszna. Ja nigdy nie przepadalam, a teraz lubie. Nie wiem gdzie jadlas pizze, wiem jedno, ze jesli w jednym z turystycznych miast, to na pewno byla niedobra. Ja ostatnio jak bylam we Florencji, niestety dopadl mnie glod, jadlam cos najohydniejszego w zyciu, co mialo tylko ksztalt pizzy, a w smaku zero ja przypominalo.
Niestety wiele osob wykorzystuje fakt, ze przybywaja turysci i sprzedaja swinstwa. Niestety w miastach turystycznych im bedzie dalej centrum tym lepsza pizze sie zje:rofl2:

Nikki przykro mi, bo pizza tutaj jest naprawde pyszna. Ja nigdy nie przepadalam, a teraz lubie. Nie wiem gdzie jadlas pizze, wiem jedno, ze jesli w jednym z turystycznych miast, to na pewno byla niedobra. Ja ostatnio jak bylam we Florencji, niestety dopadl mnie glod, jadlam cos najohydniejszego w zyciu, co mialo tylko ksztalt pizzy, a w smaku zero ja przypominalo.
Niestety wiele osob wykorzystuje fakt, ze przybywaja turysci i sprzedaja swinstwa. Niestety w miastach turystycznych im bedzie dalej centrum tym lepsza pizze sie zje:rofl2:
Masz rację, byłam w typowo turystycznych miastach. W takim razie chciałabym spróbować takiej prawdziwej i pysznej włoskiej pizzy.

reklama
placki z ketchupem i majonezem? tego jeszcze nie próbowałam:baffled:
a placek po cygańsku to w sumie mała kombinacja tego po węgiersku :tak:
a jutro kasza gryczana i gulasik jeszcze muszę wykombinować suróweczkę:tak:
na urlopie to aż się chce kombinować co tu ugotować, a nie byle by szybko ;-)

Do góry