Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehh.... to nie tak ja bylam te 3-4 miesiace temu u nowej ginki a wczesniej chodzilam do innej i niestety kiedys mialam prawie co miesiac wizyty bo mialam tak czesto stany zapalne! :-no kochana co tak zadko rozkladasz nogi.. ja jakbym policzyla ile juz w tym roku rozlozylam nogi to by starczylo na kilka kobiet.. moze czas zmienic gina? bo widze ze po macoszemu sie z Tobą obchodzi..

dokladnie to samo dzialanie a roznica w kieszeniEva a nie lepiej luteine?dziala tak samo a 6 razy tansza..
ehh.... to nie tak ja bylam te 3-4 miesiace temu u nowej ginki a wczesniej chodzilam do innej i niestety kiedys mialam prawie co miesiac wizyty bo mialam tak czesto stany zapalne! :-baffled: sadze ze teraz jak pujde z konkretnym problemem to bedzie juz inaczej wizyta wygladala
Olu PM no jasne ze lepiej tylko tak napisalam chodzilo mi ogolnie o progesteron![]()
PERMANENTNA INWIGILACJA!!!!Nie wytrzymam!!!
Co za baby:-)
Śniadanko jeszcze jem i dopiero uciekam. Buźka
Kaprycha!!! Odezwij się ! Trzymam kciuki !!!
A masz temperature Bernadko???

....
....no kochana co tak zadko rozkladasz nogi.. ja jakbym policzyla ile juz w tym roku rozlozylam nogi to by starczylo na kilka kobiet....

I to jest baaaardzo dobre podejscie....Podjełam decyzje,że daję sobie kompletnie na luz bo widze,że nic z takiego starania na siłę nie wyjdzie.Co ma byc to bedzie.Bedziemy fikać kiedy nam przyjdzie ochota i jak sie uda to super a jak nie to pod koniec roku pójde do G i niech mnie kieruje na badania i popodglada trochę.

sadze ze teraz jak pujde z konkretnym problemem to bedzie juz inaczej wizyta wygladala
Olu PM no jasne ze lepiej tylko tak napisalam chodzilo mi ogolnie o progesteron![]()
a wiecie odciagalam wizyte bo to sa koszty sama wizyta u niej 100zl usg pewnie drugie tyle itp![]()