Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dziekuję Wam za trzymanie kciuków niestety nie udało sie i tym razem :-(
No nic nowy cykl nowa nadzieja.
Marzenko mam nadzieję,że u Ciebie bedzie lepiej
Czesc sloneczko, przykro mi ze @ przylazła, u mnie to samo, tempka spadla na łeb na szyje i jutro ew. dzis bedzie @.... także chodzimy razem jak w zegarku hahahMarzenko jak temperatura dzisiaj? Jak się czujesz?

Magdusia zobaczysz nastpeny cykl nalezy do nas!!!! yeeeeeeee

Oj słonce ty to sie masz w tym cyklu, naprawde jakieś cuda i wianki sie u ciebie dzieja...... idz do gina , musisz sprawdzic co sie dzieje.... buziolek :***Cześć Babeczki BB ;-)
witam sie zmeczona i smutna jak nie wiem Badaicka dolanczam sie do dolka!!! mozemy kopac razem .........
wczoraj przed snem (ok 24ej) znowu zaczelam plamic baaardzo ciemno brunatna krw... :--( i dzisiaj rano tez
ja juz sie poddaje! :-(
dobrze ze chociaz pomalowalismy 2 pokoje! ;-)
:-)
No juz widziałaś kochana jak wyglada sytuacja......Marzenixx spiochu wstawaj i zdaj nam tu relacje co i jak z temp!!!!!!!! ja tu jajo zaraz z nerwow zniose!!!!!!!!!!!![]()

Ale cóż, przez te wyniki nasienia , takie dobre, nawet nie jest mi specjalnie przykro..... walcze dalej!!

A i wszystkiego co najpiekniejsze z okazji rocznicy slubu!!!

Kropeczko kochana ty to sie masz z tym kolankiem swoim, rzeczywiście tak długo sie to ciagnie.... mam nadzieję , że juz niedługo bedziesz miała te operacje i wszystko wróci do normy, wkońcu tez sie musisz przenieść z sekcji sexownych lachonów do ciężarówek

Dzień dobry tak wogóle, nie wiem czemu ale mam dziś dobry humor:-) i wkońcu oddali mi słońce

Która ze mna sie wybierze na plaże się posmazyc???