reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no u niej wlasnie progesteron wyszedl niski jak na ciąże, test wyszedł negatywny i dopiero jakos 2 dni chyba po @ wyszedł test pozytywny i nabetke poszła.... jakos tak to było:sorry2:
to korzystaj kochana! w dzisiejszych czasach ciezko z tymi samcami, jeszcze mu sie odwidzi albo wymieknie! wiec jak molestuje to sie daj!!!:-D:-D
z 1 strony niski a z dtugiej i tak spory bo Kingus robila go tak jak ja 6-7dfl wtedy ciezko o wynik ciazowy :sorry2: ale pamietam ze pierwszy test byl - jak wol :sorry2:
a co do M. to jasne ze kozystam! :-D:-D:-D
Nooo ja Ci powiem, ze jak mialam cykle bezowulacyjne to zawsze progesteron wychodzil mniej wiecej tak jak u Ciebie :baffled: Ale skoro Ty masz owulacyjny cykl, to nalezy sie spodziewac wysokiego poziomu :tak:
no spodziewam sie i nie i tak .... i tak w kolko az mnie serducho rozbolalo! :dry:
Hej BABOLE:-):-):-)
EVE - cześć Mamuśka;-);-);-) nic się nie martw, ja tam widze tu ciąże, mam taką kulę szklaną i widzę Cię z wielkim brzuchem przy misce śledzi i słoikach nutelli:-):-):-)
to sie usmialam! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj... biedy chomiczek... :baffled: Wybacz.... Ale ja jestem zdania, ze dzieci zameczaja zwierzatka, synek na pewno bedzie go bral na raczki, tarmosil... szkoda mi... :szok::-:)-(
zgadzam sie !!! niestey ty jak mialam ok 3 lat do domku przygarnelismy chomiczka Flusia czarno bialy byl (kolega brata przyniosl bo sie mu rozmnozyly) no i dluzo nie pozyl zginal z moich rak bo se wymyslilam ze pojde go nakramic swizutka konieczynka na dwor ... a bylo po deszczu ... nie wiem co on zerzarł ale juz tego samego dnia bylo kaput! :dry::-:)-:)zawstydzona/y:

to że jest idiotą to było kilka razy omawiane:-):-):-), łącznie z tym że spaprał mi i dziecku życie i ma to głęboko w dupie
skoro dorosły facet zaraz po ślubie bo przeciesz nawet roku nie byliscie małżeństwem znajduje sobie kochankę z z wlasna żoną stara sie o potomka to jest dwulicową świnia której nie powinno byc dane oglądać swojego dziecka tym bardziej ze nie potrafi nic zrobić dla jego dobra szlak mnie trafia jak słyszę o takich facetach nawet nie będę mowić co bym mu zrobiła wiecie z czym............................

o wy ciekawske bestyje :-p:-D powiem tylko że nie uzywalismy tylko jednego sprzętu:szok::sorry2::szok::-D:rofl2:
i ci i co......????

To jakies wyjatki :-D Potwierdzajace regule :-p Ale ja i tak w nie do konca nie wierze... Facet, owszem, moze byc troskliwy, ale sa momenty kiedy wykazuje sie totalnym brakiem racjonalnego myslenia i odpowiedzialnosci
:baffled:
to jest prawda nie wierzę ze sa tacy którzy totalnie odpowiedzialnie zachowują sie zawsze :tak:

z 1 strony niski a z dtugiej i tak spory bo Kingus robila go tak jak ja 6-7dfl wtedy ciezko o wynik ciazowy :sorry2: ale pamietam ze pierwszy test byl - jak wol :sorry2:
a co do M. to jasne ze kozystam! :-D:-D:-D

no spodziewam sie i nie i tak .... i tak w kolko az mnie serducho rozbolalo! :dry:

to sie usmialam! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zgadzam sie !!! niestey ty jak mialam ok 3 lat do domku przygarnelismy chomiczka Flusia czarno bialy byl (kolega brata przyniosl bo sie mu rozmnozyly) no i dluzo nie pozyl zginal z moich rak bo se wymyslilam ze pojde go nakramic swizutka konieczynka na dwor ... a bylo po deszczu ... nie wiem co on zerzarł ale juz tego samego dnia bylo kaput! :dry::-:)-:)zawstydzona/y:

OjOj no oby mój synek nie miał takich pomysłów :-):-):-):-)

to że jest idiotą to było kilka razy omawiane:-):-):-), łącznie z tym że spaprał mi i dziecku życie i ma to głęboko w dupie
za delikatnie stanowczo za delikatnie! :-D:-D:-D:-D moja wypowiedz raczej moderator by usunal albo bym dostala ostrzezenie :-D albo wygladala by tak *************************** :-D
A moze zbierzemy podpisy i pojdziemy do sejmu z propozycja ustawy, na mocy ktorej zona bedzie mogla mezowi obciac jajka jesli bedzie nieodpowiedzialnym idiota? :-D
jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no może i inne dzieci i owszem ale mój to za żadne skarby by go na ręce nie wzioł bo się boi a kupuje go żeby sie uczył obowiązku no przeciesrz bedzie go karmił i takie tam

No jesli tak, to powiedzmy, ze moge wyrazic zgode :-p A tak na powaznie, macie juz przygotowana klatke? Chomisia powinno sie przyniesc do juz wyszykowanej klatki zeby oszczedzic mu stresu... No i przez pierwszy tydzien w ogole nie powinno sie mu przeszkadzac... Najlepiej zamknac go gdzies z dala od ludzi...
:tak: Mialas kiedys chomika?

o wy ciekawske bestyje :-p:-D powiem tylko że nie uzywalismy tylko jednego sprzętu:szok::sorry2::szok::-D:rofl2:

No teraz to juz niezle pobudzilas moja ciekawosc, mow dalej
:tak::-D

reklama
Do góry