Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
opowiadaj kochana moze coś wykorzystam ;-)![]()
o wy ciekawske bestyjee tam zgorszy, moze się czegoś nauczymy:-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
opowiadaj kochana moze coś wykorzystam ;-)![]()
o wy ciekawske bestyjee tam zgorszy, moze się czegoś nauczymy:-):-):-):-)
z 1 strony niski a z dtugiej i tak spory bo Kingus robila go tak jak ja 6-7dfl wtedy ciezko o wynik ciazowyno u niej wlasnie progesteron wyszedl niski jak na ciąże, test wyszedł negatywny i dopiero jakos 2 dni chyba po @ wyszedł test pozytywny i nabetke poszła.... jakos tak to było
to korzystaj kochana! w dzisiejszych czasach ciezko z tymi samcami, jeszcze mu sie odwidzi albo wymieknie! wiec jak molestuje to sie daj!!!![]()
no spodziewam sie i nie i tak .... i tak w kolko az mnie serducho rozbolalo!Nooo ja Ci powiem, ze jak mialam cykle bezowulacyjne to zawsze progesteron wychodzil mniej wiecej tak jak u CiebieAle skoro Ty masz owulacyjny cykl, to nalezy sie spodziewac wysokiego poziomu
![]()
to sie usmialam!Hej BABOLE:-):-):-)
EVE - cześć Mamuśka;-);-);-) nic się nie martw, ja tam widze tu ciąże, mam taką kulę szklaną i widzę Cię z wielkim brzuchem przy misce śledzi i słoikach nutelli:-):-):-)
zgadzam sie !!! niestey ty jak mialam ok 3 lat do domku przygarnelismy chomiczka Flusia czarno bialy byl (kolega brata przyniosl bo sie mu rozmnozyly) no i dluzo nie pozyl zginal z moich rak bo se wymyslilam ze pojde go nakramic swizutka konieczynka na dwor ... a bylo po deszczu ... nie wiem co on zerzarł ale juz tego samego dnia bylo kaput!Oj... biedy chomiczek...Wybacz.... Ale ja jestem zdania, ze dzieci zameczaja zwierzatka, synek na pewno bedzie go bral na raczki, tarmosil... szkoda mi...
:-
-(
skoro dorosły facet zaraz po ślubie bo przeciesz nawet roku nie byliscie małżeństwem znajduje sobie kochankę z z wlasna żoną stara sie o potomka to jest dwulicową świnia której nie powinno byc dane oglądać swojego dziecka tym bardziej ze nie potrafi nic zrobić dla jego dobra szlak mnie trafia jak słyszę o takich facetach nawet nie będę mowić co bym mu zrobiła wiecie z czym............................to że jest idiotą to było kilka razy omawiane:-):-):-), łącznie z tym że spaprał mi i dziecku życie i ma to głęboko w dupie
są też bardzo odpowiedzialni faceci.
i ci i co......????o wy ciekawske bestyjepowiem tylko że nie uzywalismy tylko jednego sprzętu
![]()
to jest prawda nie wierzę ze sa tacy którzy totalnie odpowiedzialnie zachowują sie zawsze
To jakies wyjatkiPotwierdzajace regule
Ale ja i tak w nie do konca nie wierze... Facet, owszem, moze byc troskliwy, ale sa momenty kiedy wykazuje sie totalnym brakiem racjonalnego myslenia i odpowiedzialnosci
![]()
z 1 strony niski a z dtugiej i tak spory bo Kingus robila go tak jak ja 6-7dfl wtedy ciezko o wynik ciazowyale pamietam ze pierwszy test byl - jak wol
a co do M. to jasne ze kozystam!
no spodziewam sie i nie i tak .... i tak w kolko az mnie serducho rozbolalo!
to sie usmialam!![]()
zgadzam sie !!! niestey ty jak mialam ok 3 lat do domku przygarnelismy chomiczka Flusia czarno bialy byl (kolega brata przyniosl bo sie mu rozmnozyly) no i dluzo nie pozyl zginal z moich rak bo se wymyslilam ze pojde go nakramic swizutka konieczynka na dwor ... a bylo po deszczu ... nie wiem co on zerzarł ale juz tego samego dnia bylo kaput!:-
-
zawstydzona/y:
o wy ciekawske bestyjepowiem tylko że nie uzywalismy tylko jednego sprzętu
![]()
za delikatnie stanowczo za delikatnie!to że jest idiotą to było kilka razy omawiane:-):-):-), łącznie z tym że spaprał mi i dziecku życie i ma to głęboko w dupie
jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A moze zbierzemy podpisy i pojdziemy do sejmu z propozycja ustawy, na mocy ktorej zona bedzie mogla mezowi obciac jajka jesli bedzie nieodpowiedzialnym idiota?![]()
no może i inne dzieci i owszem ale mój to za żadne skarby by go na ręce nie wzioł bo się boi a kupuje go żeby sie uczył obowiązku no przeciesrz bedzie go karmił i takie tam
o wy ciekawske bestyjepowiem tylko że nie uzywalismy tylko jednego sprzętu
![]()
jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!