reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Uff ja już po dentyście:-):-):-)
Nie było tak żle bo zamiast zaplombować dała mi długodziałające lekarstwo bo jestem zbyt wrażliwa na ból:-):-):-) a nie chciała dawać mi znieczulenia żeby pożadnie wyczyścić:-D
Nie sprzeciwiałam się bo umierałam z bólu po tym co dzis robiła a naprawdę starała się być delikatna:tak:
A na krwawiące dziąsła inna pasta i super miękka szczoteczka bo to są sprawy hormonalne a dziąsła mam tylko trochę rozpulchnione!
I nie piszcie o jedzeniu bo jeszcze godzinę nie mogę gryżć a jestem głodna jak cholera:wściekła/y:

reklama
Ale u nas upał;/ Bez wychodzenia z domu dosłownie pływam! Fajne te kaloryferki mamy. Choć to dopiero początek roboty z centralnym. Od pon. znowu. Właśnie pucuję domek by siwo nie było. A jutro na wesele:p

No to wpadajcie na ptyśki:-)
ja z mężem jadę jutro na ślub jego dowódcy-zakładając,że będę się dobrze czuła-będziemy puszczać gołębie młodej parze:-):-):-)
ma pomysły gość:tak:

Witam, nadrobiłam po łebkach i tylko ostatnie 10 stron.
Byłam dziś u lekarza bo całą noc brzuch bolał.
Szyjka nie całe 3 cm. za krótka, dziecko nisko i dla tego boli.
Mam odpoczywać i no spa jak coś.
Po lekach na nadciśnienie mi słabo i tyle.
Najgorsze, że na rowerze już mi nie wolno zasówać a tego chyba nie zniosę :-)

Z dobrych wiadomości wreszcie skończyłam kupować Amelci wyprawkę, podręczniki itd.
Wszystko chyba mam :-D:-D:-D
Ktoś mi napisze, co się ważnego działo?

Joaśka czekam na wieści:tak:

zanim was nadrobie to napisze ze z moja mala jest wszystko w najlepszym porzadku :) ulozona jest pionowo ale glowka do gory /siedzi sobie na mamusiowym pecherzu co tez dobitnie mamusia odczuwa/ ma idealnie kobiece proporcje czyli mala glowke a dlugie nogi rozbierznosc wychodzi prawie 2 tyg w dlugosci kosci udowej a wielkosci glowki ale ponoc tak bywa u dziewczynek - dlugonogich /to po tatusiu/
waga na 2+ ... ale ponoc to dopiero poczatek :)
cisnienie jak zwykle w domu 130/70 u lekarza 148/80 :) ale powiedzial ze to w domu jest bardziej miarodajne :D
cukier tez w normie bo po posilku mialam dzis u mamy 82 :)
szyjka mocna i dluga ... nie sugerujaca jakichkolwiek zmian :)
zalecenia - odpoczywac poki moge bo jak bedzie dziecko to mi sie skonczy :D i do zobaczenia za 3 tygodnie :D

a byla dzis ze mna moja przyjaciolka niby ot tak bo 2 lata uz u ginekologa nie byla i pinda wyszla z karta ciazy !!! sie nawet nie pochwalila !! ale powiedziala ze chce sie upewnic :D fajniusio moja niunia bedzie miala rowiesnika/rowiesniczke :)

reklama
MEA super ze wsio gra;-)oby tak dalej;-)a co do kolezanki to nie bylabym taka pewna ze beda rówiesniczkami:-)moze ty zalapiesz sie jeszcze na grudnia:tak:

no dzis stwierdzil ze moze jednak przeczekac do nowego roku ... jest nieduza ale to jeszcze niczego nie przesadza :D

ale co do mojej Doroti to niezlego jej napedzil stracha bo z miesiaczki jej wychodzilo ze powinna byc w 10 tygodniu a on nie mogl nic znalezc na usg ... niby pecherzyk byl ale cos nieteges ... no i powiedzial ze to moze byc ciaza pozamaciczna bo to mu ak wygladalo ... doroti juz sie prawie zalamywala ale zrobil jeszcze raz dopochwowe usg bo sam pewien nie byl i okazalol sie ze to tak 5 tydzien i ladnie w macicy ulozony pecherzyk :) ma jeszcze bete zrobic zeby sie upewnic ze to tak jest jak ma byc ale potem z badania ginekologicznego tez mu wygladalo wszystko na prawidlowy poczatek ciazy wiec zostal przy tym 5 tyg :) i ma sie miesiaczka nie sugerowac bo widocznie owulacja byla mocno opoznona :D

a mnie pochwalil ze jestem jedna z bardzo nielicznych pacjetek ktore licza ciaze w tygodniach a nie w miesiacach :D a to wszystko przez suwaczki :D

Do góry