mój brzuszek obecnie ma 99 cm a miał w zeszłą niedzielę 97cm więc też widzę że rośnieNajwiększy problem mam rano z ubieraniem skarpetek
![]()
a co bedzie z ubieraniem skarpetek w 9mcu:-)hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój brzuszek obecnie ma 99 cm a miał w zeszłą niedzielę 97cm więc też widzę że rośnieNajwiększy problem mam rano z ubieraniem skarpetek
![]()
Mi się wydaje, że szybciej o pomyłkę w zrobieniu z dziewczynki - chłopca, niż z chłopca - dziewczynki, ale przecież kto ma się na tym znać jak nie nasi lekarza. Ja na początku też nie chciałam znać płci, ale im było bliżej tym zapragneliśmy to wiedziećAha. Dzieku za odp
Ale mam nadzieje ze u mnie sie nie pomylil lekarz![]()
![]()
tak? to spróbuj zawiązać butyja już w lipcu nie mogłam (112 cm)
![]()
Już widzę mojego męża jak mi buty wiąże:-):-):-):-):-):-) Prędzej zabiłabym sie o sznurówki.. Całe szczęście daję radę sama na razie.. Na później mam wsuwane, albo na rzep.
http://www.suwaczki.com/
http://www.suwaczki.com/
Oooo, zobacz jaki zapobiegliwy.. Teraz ma dowód na to jakim jest wspaniałym mężem, że buty ciężarnej żonie wiąże:-)Mój mąż zawiązał mi raz. Jak koleżanka robiła zdjęcie. Uświadomiłam sobie że muszę szybko iść po buty, bo niedługo letnie będą zbyt letnie, a brzuszek szaleje... w poprzedniej ciąży dobiłąm do 120 cm, teraz zanosi się na więcej![]()
Mi się wydaje, że szybciej o pomyłkę w zrobieniu z dziewczynki - chłopca, niż z chłopca - dziewczynki, ale przecież kto ma się na tym znać jak nie nasi lekarza. Ja na początku też nie chciałam znać płci, ale im było bliżej tym zapragneliśmy to wiedzieć.
Zdjęcie Twojego dzieciątka bez względu na płeć jest poprostu czadowe na maxa!!!! Śliczności.