reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

reklama
Musiałam ominąć jakimś cudem:) Kurcze ale już jestem padnięta. Dzienna nauka po ok 5,6h nie dla mnie:p Ale jutro tylko powtórzyć te 75str A4, w niedzielę zaliczyć i kuniec:p Chyba niebawem wskoczę w wyrko z książką:)

Ja mam takie postanowienie, że będę robić gruntowne porządki na święta ok 15, 16 grudnia - może wcześniej(?) co by urodzić jeszcze przed świętami, może porządki przyspieszą:p No chyba, że NIE DAJ BOŻE czekać mnie będzie cc.

reklama
Cześć laseczki, ja tylko na chwilkę się przywitać,
Padam codziennie tak o 20tej i rano wstaje śpiąca. :szok:
Nie miałam nawet jak do was zajrzeć bo rano albo jestem u lekarza albo załatwiam urzędy :wściekła/y: a potem biegnę, żeby odebrać Amelkę a lekcji ma tyle, że codziennie po 2-3 godziny siedzimy. Rozkładam jej to na raty, żeby dała radę :-D
Jeszcze we wtorki i czwartki mają trening judo od 15-16 bo ich zapisałam i poprostu nie wyrabiam na zakrętach po 3 dni kompa nie odpalam.
Teraz nareszcie mam cały tydzień spokoju z lekarzami moimi to trochę popiszę.

Co do dzidzi to za tydzień mam usg i jak coś to ją "dożywią" kroplówkami, bo malutka. co do mnie to ostatnio byłam u gina to sobie strzelił przy mnie konsultację z 2gim. (co było dość zabawne:-D) Ogólnie wyniki mam coraz gorsze i mam jechać do jakiegoś specjalisty do Bytomia bo on prowadzi różne dziwne ciąże i tam jeszcze mnie skonsultuje.
Generalnie na widok kitla dostaję białej gorączki:-)
Pozdrowienia dla wszystkich i zdrówka życzę :tak:
Buziaczki

Do góry