reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Witam,
ja nareszcie w domu o dwoch tygodniach obytu w szpitalu...
niestety lezene plackiem do konca, choc koniec moze nadejsc wczesniej...oby jeszcze 8 tygodni wytrzymac...
normalnie jak czytam o tym sprzataniu to az zazdroszcze ;-)lezac nawet za tym tesknie;-)
a juz nie wspomne o zakupach:-(

Kasia, dobrze że wróciłaś. jak się czujesz? który to tydzień u Ciebie?

reklama
Witam,
ja nareszcie w domu o dwoch tygodniach obytu w szpitalu...
niestety lezene plackiem do konca, choc koniec moze nadejsc wczesniej...oby jeszcze 8 tygodni wytrzymac...
normalnie jak czytam o tym sprzataniu to az zazdroszcze ;-)lezac nawet za tym tesknie;-)
a juz nie wspomne o zakupach:-(

tak jak czytam o tym lezeniu /przerazajace dla mnie/ to sie ciesze ze wiekszosc zakupow "sklepowych" mam juz z glowy i gdyby nie daj mnie dopadlo takie lezenie to moje kupowanie moze spokojnie ograniczyc sie do allegro :)
jedyne co mi jeszcze zostalo z takich wiekszych przedsiewziec to pranie ... ale to sukcesywnie bede robic /jak bym chciala zeby tesciowa gdzies sie stracila na kilka dni zeby mi nochala nie wsciubiala do tego/

Dzieki:)
dopiero 28 wiec jeszcze troszke za malo:-(
szyjki juz nie mam i jak to ujal lekarz podszas badania wszystko ledwo ledwo sie trzyma...ale skurcze odpukac ustapily i leze juz w domku;-)bo jak przywozili takie przypadki jak moj tylko za pozno to mozna bylo tam zeswirowac ze strachu...
planuja w 35 odstawic leki i pozwolic rodzic..ale te 8 tygodni wydaje mi sie byc cala wiecznoscia;-)
ja sie czuje dobrze, maly na szczescie z usg wyglada na 30 tydzien i tez zdrowiutki tylko wredna macica plata wigle....

tak jak czytam o tym lezeniu /przerazajace dla mnie/ to sie ciesze ze wiekszosc zakupow "sklepowych" mam juz z glowy i gdyby nie daj mnie dopadlo takie lezenie to moje kupowanie moze spokojnie ograniczyc sie do allegro :)
jedyne co mi jeszcze zostalo z takich wiekszych przedsiewziec to pranie ... ale to sukcesywnie bede robic /jak bym chciala zeby tesciowa gdzies sie stracila na kilka dni zeby mi nochala nie wsciubiala do tego/
no ja teraz sie musze ograniczyc do zakupow internetowych...
a jeszcze lozeczko materacyk, wanienki paktycznie wszystko...
a co do tesciowej to nawet nic nie pisze;-) wole sie nie nakrecac kazali sie nie denerwowac:-D

Kasia witamy z powrotem!!:-):-)
Widzę, że jak brakuje tematów na weekend to zawsze dobrze ponarzekac na tesciowa;-);-);-);-) ja mam ze swoja BARDZO dobry kontakt, może dlatego, że ograniczamy sie do "dzien dobry":sorry::sorry::cool::cool::cool2::cool2::shocked2::shocked2:

a ja wyczytalam gdzies po forach /pisze ze po forach bo trzeba na to brac poprawke/ ze ten Cordafen ktory mi lekarz przepisal jest tez czesto podawany wlasnie na skurcze ... co nie powiem troche mnie zaskoczylo ... i wyczytalam ze dopegyt wlasnie podawany sam moze powodowac skurcze macicy i przedwczesny porod ...

Kasia witamy z powrotem!!:-):-)
Widzę, że jak brakuje tematów na weekend to zawsze dobrze ponarzekac na tesciowa;-);-);-);-) ja mam ze swoja BARDZO dobry kontakt, może dlatego, że ograniczamy sie do "dzien dobry":sorry::sorry::cool::cool::cool2::cool2::shocked2::shocked2:

jakze ci zazdroszcze :D moj ma taki kontakt z moja mama i tez bardzo go to cieszy /moja mama mimo ze jest kochana jak nie wiem co, jest typowa TESCIOWA ... jak by nie patrzec wszyscy 4 mezczyzni jej corek sa u mamusi pod krecha :) oczywiscie przy nich jest miluuuusia ale nam marudzi ze to czy tamto jest zle ... /

kurcze, ja tam na swoją teściową nie narzekam, poważnie! fajna kobieta, niepracująca nigdzie, tylko w domu (może dlatego mi tak dobrze). to obiad zrobi, to mi ciuchy poprasuje, to okna pomyje, psy przypilnuje jak nas nie ma dłużej, już wiem, że z Kalinką zostanie w razie czego... jak druga mama (swoją mam 20 kilometrów stąd, ale też baaaardzo często się widujemy).

reklama
szczerze to nie wiem gdzie mnie pokieruje moja pani doktor, bo albo mowi o koperniku w krk albo o katowicach, bo jestem po bialaczce i twierdzi ze lepiej bedzie jak bedzie dobre zaplecze specjalistow i krwi na wszelki wy...
na skurcze bralam partusisten a teraz 4x1 fenoterol plus 4x1magnez...i staveran na kolatania w klatce piersiowej mi dali...

Do góry