reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

desmont ale masz córę :shocked2: no no no :tak:
luuuzna, ja będę mieć spotkanie z opiekunem roku w piątek, ciekawe, co wymyśli w związku z indywidualnym tokiem nauczania dla mnie...
Ania - też mnie coś brzuch pobolewa... ale to chyba raczej ścięgna ciągną :laugh2:
Oby to było to..
moje dziecko strasznie uparte jest.. bo cały czas mi coś wypina po prawej stronie brzucha.. i nie wiem czy to tyłek czy główka :-D

reklama
Oby to było to..
moje dziecko strasznie uparte jest.. bo cały czas mi coś wypina po prawej stronie brzucha.. i nie wiem czy to tyłek czy główka :-D

hahaha, mój Krzysiek się śmieje, że mam trzeciego cycka, bo Mała tak wpycha głowę trochę pod piersiami, na środku :laugh2: komicznie to wygląda.

hahaha, mój Krzysiek się śmieje, że mam trzeciego cycka, bo Mała tak wpycha głowę trochę pod piersiami, na środku :laugh2: komicznie to wygląda.
Mój Bartek to jak o 19 jakos połozyl sie obok mnie tak po 21 skonczył.. i cały czas latarką mi w brzuch świecił.. i rozmawiał z Niki .. :-D
a radochy z tego miał jak kopała że szok..
no jakbym dziecko widziała.. :-D

desmont ale masz córę :shocked2: no no no :tak:
luuuzna, ja będę mieć spotkanie z opiekunem roku w piątek, ciekawe, co wymyśli w związku z indywidualnym tokiem nauczania dla mnie...
Ania - też mnie coś brzuch pobolewa... ale to chyba raczej ścięgna ciągną :laugh2:

a ja własnie miałam ci wczoraj napisac odnosnie tych zatok bo ja sie w pierwszym trymestrze mordowalam z zapaleniem zatok prawie miesiac zaczeło sie od zwykłego katarku .. ale do rzeczy ja uzywalam bioparoksu czy jakos tak ten wziewny dzałajacy miejscowa antybiotyk buderin taki steryd ale tez działajacy miejscowo i fajnie pomaga wciaganie soli fizjologicznej do nosa tak jakby sie je przepłukuje no i oczywiscie duzo pic zeby wydzielina była bardziej plynna no i tez sie inhalowałam oil olbas... chyba w miare zrozumiale to napisałam bo juz sie sama zamotałam:eek:

a ja własnie miałam ci wczoraj napisac odnosnie tych zatok bo ja sie w pierwszym trymestrze mordowalam z zapaleniem zatok prawie miesiac zaczeło sie od zwykłego katarku .. ale do rzeczy ja uzywalam bioparoksu czy jakos tak ten wziewny dzałajacy miejscowa antybiotyk buderin taki steryd ale tez działajacy miejscowo i fajnie pomaga wciaganie soli fizjologicznej do nosa tak jakby sie je przepłukuje no i oczywiscie duzo pic zeby wydzielina była bardziej plynna no i tez sie inhalowałam oil olbas... chyba w miare zrozumiale to napisałam bo juz sie sama zamotałam:eek:

a dziękuję Ci bardzo. póki co zrobiłam dziś inhalację i miałam spokój na kilka godzin, a teraz wydzielina nie jest już taka gęsta, więc jakieś tam efekty są. powtórzę rano.
a mąż kupił maść rozgrzewającą Wick, to nasmaruje mi za chwilę kark.

Ale mnie dzisiaj dziwnie brzuch boli...
tak jakbym miała okres dostać.. ;|
a jak troche przestało to se chciałam poskakć po Bartku i co?
dooopa, bo w pewnym momencie aż zajęknęłam .. oO
chyba się przemiesczę na łoże i będę leżeć..

Mnie tez pobolewa:-(troche boli potem przejdzie i znowu ale nie sa to napewno skurcze:no:

witam sie wieczorową porą :-)
melduje sie po usg
młoda na te chwile lezy na glowie :eek: choc jeeszcze cztery dni temu była poprzecznie ale mam nadzieje ze juz zostanie w położeniu podłużnym
30,5 dni wazy sobie 1750 tak krąglutka
ogólnie wszystko dobrze tylko intryguja mnie te poszerzone przestrzenie miedzyzrazikowe w łozysku choc profesor powiedział ze to w normie jeszcze dopytam swojego lekarza
teraz was moge bezstresowo poczytac :-)

Super rosnie:-)a lozyskiem sie nie martw skoro profesor mowi ze tak moze byc;-)

jak widze aska sie jeszcze nie pojawiła jak zwylke;-)
gratulacje dla niej ze filip to jednak filip :tak:
i ze rosnie sobie zdrowo
i marty tez jeszcze nie ma no ładnie:cool2:

MARTUSIA musi sie nacieszyc swoim kochanym:tak:ale tez jestem ciekawa co tam u niej.

a dziękuję Ci bardzo. póki co zrobiłam dziś inhalację i miałam spokój na kilka godzin, a teraz wydzielina nie jest już taka gęsta, więc jakieś tam efekty są. powtórzę rano.
a mąż kupił maść rozgrzewającą Wick, to nasmaruje mi za chwilę kark.

naprawde polecam Na Cl wylewasz sobie na reke i wciagasz tylko nie tak jak do gardła tylko tak jak bys wachała kwiatki:-)takie porownanie przyszło mi do głowy:-):-):-)
moze na przyszłosc sie przyda

reklama
zmykam poczytać i się nastroić przed jutrzejszym USG :-p trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze no i żeby przytyła trochę ta moja Malota :tak:
do jutra, może pojawię się jeszcze przed wizytą. dobranoc!

Do góry