reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

GIEOSKA to z ciebie chudzinka była:szok:ps.no ja już sobie zamówiłam że chce już fajny golfik po porodzie od M i juz nawet bielizne taka już w koronke:zawstydzona/y::-pa spodnie jednak poczekam bo pewnie z te 2 miesiące zajmie mi abym wróciła w miare do formy co wtedy sobie jakieś fajne kupie dopasowane ach jeszcze troche:-Dno ale z drugiej strony ja bede tęskinć za brzuszkiem:zawstydzona/y:tak jak urodziłam Dominisia to ja M płakałam że juz nie mam brzuszka że mi synek już tam nie kopie co ja 2 miesiące po porodzie już chchiałam znowu być w ciąży(wyratowała na cesarka bo nie można ale kto wie jakbym była po sn to ciekawe czy szybciej bym nie zaszła w ciąże):rofl2:

reklama
GIEOSKA to z ciebie chudzinka była:szok:ps.no ja już sobie zamówiłam że chce już fajny golfik po porodzie od M i juz nawet bielizne taka już w koronke:zawstydzona/y::-pa spodnie jednak poczekam bo pewnie z te 2 miesiące zajmie mi abym wróciła w miare do formy co wtedy sobie jakieś fajne kupie dopasowane ach jeszcze troche:-Dno ale z drugiej strony ja bede tęskinć za brzuszkiem:zawstydzona/y:tak jak urodziłam Dominisia to ja M płakałam że juz nie mam brzuszka że mi synek już tam nie kopie co ja 2 miesiące po porodzie już chchiałam znowu być w ciąży(wyratowała na cesarka bo nie można ale kto wie jakbym była po sn to ciekawe czy szybciej bym nie zaszła w ciąże):rofl2:

ja chudzielec hehe odezwala sie gruba:-)widzialam Twoje zdjecia sprzed ciazy i to o tobie moge powiedziec chudzielec przez duze CH!!!!:-)oooo to ja tez chyba cos zazycze od meza po porodzie hehe..moze nowy samochod hehe:-)jak sie Maja urodzila to dostalam od M pierscionek zloty z serduszkiem i imieniem corki wygraderowanym...sie wzruszylam wtedy:-)ehhh..mi tez bedzie brakowac brzusia ale wiesz synusia bede miec juz przy sobie i bedzie super:-)

Bol jak na @ to nie skurcze, ale przygotowania, chyba, ze czulas jak cieplo lub ten bol Ci promieniuje od gory brzucha do dolu...
Mnie tez czesto tak boli brzuch, szczegolnie wieczorami...

:-D
Taki ból jak przy @ przed porodem zapowiada zblizający sie poród!!!!!!!!!! Tylko mnie tak mocno ćmilo 23.10 a 24.10 moj synek sie urodzil i tak samo jak na @ bolalo!!!
Wiec moze róznie to bywa u kazdej z nas!

oj skad ja to znam:-)dobrze ze u nas nie ma nic aktualnie bo bylby wrzask i pisk ze nie idziemy:cool2::cool2:

dziewczyny wiecie za czym tesknie aby sie juz na brzuszku wyspac ahh i zeby juz znowu tak wygladac:-)zeby miescic sie we wszystkie ukochane rzeczy!!to ja z poczatku ciazy:-)
Pamietam ja tez marzyłam juz o tym aby położyć sie na brzuszku bo uwielbiam spać na brzuchu.. :)
Widze po zdjeciu chudzina jesteś!
A u mnie odwrotnie bo przed ciązą ważyłam 63kg zawsze a jak zaszłam w ciaze i potem urodziłam to mnie wessało i waże teraz 53-54:rofl2:

Pamietam ja tez marzyłam juz o tym aby położyć sie na brzuszku bo uwielbiam spać na brzuchu.. :)
Widze po zdjeciu chudzina jesteś!
A u mnie odwrotnie bo przed ciązą ważyłam 63kg zawsze a jak zaszłam w ciaze i potem urodziłam to mnie wessało i waże teraz 53-54:rofl2:

hehe ja tez chce zeby mnie wessalo:-)tak do 55-56kg:-)

Chudzika z tej naszej Gosi :tak:

ja mam do zrzutki jeszcze 2 kg :wściekła/y: ważę 61 a powinnam tak około 58/59 kg

Anufifi jak w pracy ?

Paula a Ty popracowałaś coś w końcu ? :-D

Beti jak się czujesz ?

Sylwia zaglądaj do nas i pisz częściej, brakuje tu Ciebie!

Kiki na spacerku z Deyrą więc usprawiedliwiona.

Napisałam priv do Magdy3 ale nieodezwała się :-(

A mnie się najbardziej podobało kiedyś stwierdzenie mojej teściowej, że po drugiej ciąży roztyję się bo Ona tak właśnie miała :-D ech...nie sprawdziło jej się...

hehe ja tez chce zeby mnie wessalo:-)tak do 55-56kg:-)
I mnie też by mogło po porodzie:))))))

A mnie się najbardziej podobało kiedyś stwierdzenie mojej teściowej, że po drugiej ciąży roztyję się bo Ona tak właśnie miała :-D ech...nie sprawdziło jej się...
Boszeeee uwielbiam takie gadki!!!!
Albo coś w stylu ze : wspolczuje Ci po porodzie....bedziesz urypana po łokcie..............rozumiem ze to byly gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
Boszeeee uwielbiam takie gadki!!!!
Albo coś w stylu ze : wspolczuje Ci po porodzie....bedziesz urypana po łokcie..............rozumiem ze to byly gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Może to były gratulacje :-):-D:-D:-D albo wiecie co mnie ostatnio wkurzyło ? wysłałam teściowej filmik z Kubusiem zresztą ten sam co Anufifi ;-) (wiec bedzie wiedzieć o co chodzi) na filmiku Kubuś jest grzeczny, patrzy, ogląda sobie świat a moja teściowa stwierdziła, ze w pewnym momencie się wystraszył :-( Cholera !!! dziecko po 2 operacjach! tysiacach badań inwazyjnych a Ona mówi, ze wystarszył się na moich rękach :szok: a to tak tylko się pozaliłam aż mi teraz lepiej :-)

Do góry