reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja właśnie zjadłam kilogramowy pojemnik lodów i ciągle mi mało :sorry2: Nie chce mi się już tyłka z domu ruszać i T. wyganiać, więc muszę się obejść apetytem ;-)
Oliś jeszcze nie śpi i jak to Oliś nawet jeszcze o spaniu nie myśli :-D
Kasiu co się dzieje? Mam nadzieję, że to nic poważnego:sorry2:
Viki tylko się nie śmiej, ale nam pediatra zalecała kiedyś dietę Małysza: bułkę i banany :tak:
Alex dużo zdrówka dla Olisia, a może lepiej przejedźcie się na emergency skoro piszesz, że cały czas się słania:sorry2:
Weroniczka, ale mi apetytu narobiłaś na takie świeże, pieczone mięsko :tak:
Jutrzenko miłego oglądania telewizji, mi się po pilota nie chce sięgać i nie oglądam ;-):-p

reklama
heloł

ja też oglądam mam talent i do tego prasowałam - ale juz skonczylam;-)

u nas dziś haloweenowo:-)
damian z goską przebrali sie i poszli na osiedle z hasłem "cukierek albo psikus" i musze wam powiedzieć ze przyniesli tyle słodyczy ze szok a do tego nawet 20 pln uzbierali:-p
a tak wyglądali:
no i jeszzce pokaze wam nasze dzieło:-)

Zobacz załącznik 177025

Zobacz załącznik 177026

witam i ja:-)
ale miałam pracowity dzień: posprzątałam dom, zrobiłam pranie trochę w pralce trochę ręcznego, umyłam samochód i o 13.30 wymiękłam i poszłam spać razem z Łukaszem:tak::tak::tak:tak się rozespałam że jak bym tera się położyła to bym od razu zasnęła.
Łukasz dizś nie chciał być na dworze. Pojechał z moimi rodzicami do sklepu a jak wócili to do domu. Mam chciała go wziąć na spacer a ten w ryk i na schody. Ale w sumie to mu się nie dziwię bo zimno było brr. Rano był spory mróz i jutro też ma być:eek:
viki - fajne przebrania:tak::tak:,w mojej okolicy Halloween jeszcze się nie przyjęło
kasiamaj- mam nadzieję że to nie są jakieś poważne problemy i szybko je rozwiążecie i wrócisz do nas:tak::tak:
kachawawa- smaczne były te lody, teraz możesz jeść bez ograniczeń więc korzystaj:tak:
weroniczka - aż się głodna zrobiłam jak przeczytałam twojego posta :sorry2:
alex- zdrówka dla Oliwiera:tak::tak:
jutrzenka- ja właśnie wygoniłam M. od komputera:-D:-D a on zajął telewizor:sorry2:

Ja już dzisiaj padam na pyszczek:-(
U Marcela niejedzenia ciąg dalszy:wściekła/y: staram się tym nie przejmowac bo był badany przez pediatrę i wyniki krwi ma w porządku ale to jest takie denerwujące:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ostatnio na śniadanie, obiad i kolację jadłby płatki:sorry2:

Dzisiaj byłam na woskowaniu. Nogi jako tako ale bikini:szok::szok: bolało jak cholera:sorry2:

Kasia mam nadzieję że to nic poważnego

Viki dzieciaki wyglądali szałowo:-D Jak Pabluś się teraz czuje??

Aaaa jeszczer miałam pisac apropos jedzenia. Zrobiłam dzisiaj kopiec kreta (z paczki bo innego nie potrafię:-p) i był pyyyyszny:tak: polecam:tak:

sylwia, Pablo ma się lepiej. spi spokojnie ale byl dziś zmordowany po poprzedniej nocy,. w dzien bylo tragicznie bo z przemeczenia, niewyspania byl marudny i wył o wszystko, do tego byl glodny a balam sie mu dawac za duzo, w zasadzie to jadł tylko chleb z maslem i ziemniaki gotowane bo wyczytalam gdzies na necie ze są najlepsze po wymiotach.
m,archewki i ryzu nie chciałam bo nie mial biegunki, a kupy wogole nie robił wiec nie chcialam by mial jakies zaparcie.

mam nadzieje ze jutro wstanie w dobrym nastroju, no bo po poludniu to juz na pewno bedzie bo zobaczy tatusia po 6 tygodniach!!!!

kurka wiecie jak sie ciesze ze V wraca....
normalnie jestem juz taka podekscytowana...hehe

A ja miałam dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt (czytajcie T.) i poszłam sama osobiście mu piwo kupić :-) Ale nie myślcie sobie, że jestem taka bezinteresowna, kupiłam sobie po drodze 2 kg lodów :-D:-D:-D No i jak mam te lody to już mi się ich odechciało:sorry2:
Viki mogłaś mi to prasowanie podrzucić, ostatnio mam na nie fazę i prasuję wszystko co się da :-)

reklama
Do góry