reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no... ja też miałam 2 razy potwierdzaną brzoskwinkę... ahhh, to moje dziecko to przyczajony tygrys, ukryty smok :-D

dobra, idę dzwonić i jajka nastawić.
moje chyba też :-D ale co tam będzie to bedzie.. grunt żeby zdrowe :)

ogladalam wczoraj fajny film oparty na faktach .. Paranormal Activity widziała któraś?

reklama
no to sprawa wygląda tak - dziekan przyzna mi indywidualny tok studiów jeśli wykładowcy wyrażą zgodę. zatem po porodzie muszę jechać i każdego z osobna prosić o podpis na specjalnej kartce. poza tym przysługuje mi 20 tygodni urlopu macierzyńskiego.
no i muszę poprosić swojego gin żeby wypisał mi zwolnienie na uczelnię od 1 października, ale myślę, że problemów mi nie będzie robił.
ufffff... dobrze, że trafiłam na fajną babkę w dziekanacie! :tak:

a mój mąż mi napisał smsa: "będę później bo jadę na zakupy dla Danielka" - aż się boję! :shocked2::-D

ja sie z wielkim trudem wypluskałam zażyłam druga tabletke i niestety musze sie ubierac i jechac z M zobaczyc co pan od mebli kuchennych wymyslił :sorry:
zycze miłego dzionka i jak najmniej ciazowych dolegliwosci
i jeszcze dzis wizyta u gina :shocked2:
moze uda mi sie jeszcze dzis tu zajrzec jak sie lepiej poczuje
sciskam

NO ale ktos zamowil od niego kilka rzeczy i porostu wystawil do kazdej aukcji komatarz taki sam ,ja tez tak robie ...ostatnio chyba z 20 sztuk zamowialam u jednego goscia ( wyprawke ) i dalam tylko opcje szybkie wystawianie komentarza wpisalam i dalam kopiuj na wszystkie i tak poszlo!
To ktos mu wystwil komatarze a ze ludziom nie chce sie pisac za kazdym razem ulatwiaja sobie zycie opcja kopiuj :)

No niby tak,ale przeciez jak sie zamawia. kilka rzeczy to wysylaja w jednej paczce a nie kazda rzecz osobno :p to powinien byc jeden comment. Hah ale ja mam problemy :p :-):-):-)

No niby tak,ale przeciez jak sie zamawia. kilka rzeczy to wysylaja w jednej paczce a nie kazda rzecz osobno :p to powinien byc jeden comment. Hah ale ja mam problemy :p :-):-):-)
NO ale zamawiajac kilka rzeczy ,jakas moga nie wyslac ,wiec pozytywa z tej aukcji nie mozeesz wystawic przeciez ? a juz z innych tak bo to doszlo !
A ze masz w jednej paczce nie jest jednoznaczne z jednym komantarzem bo w jednej paczce wysylasz rzeczy z kilku aukcji ,
a na allegro jest tak :aukacja zakonczona = kometarz .I tak tez ludzie robia :)

A to zalezy od ciebie kazda rzecz moga ci wyslac osobno ,no ale placisz za kadym razem za przesylke ,wiec to jest tylko wygoda dla kupujacych aby jak najmiejsze koszta ponosci a nie zeby mniej kometarzy sprzedajacy dostawali.

Ale nudy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam,
nadrobiłam. Lenistwo dziś zwyciężyło i nie pojechałam do pracy na rosyjski, ale zamierzam to nadrobić w domu, tzn. zabieram się zaraz za gotowanie wielkiego gara bigosu (jak byłam mała i mama pozwoliła mi nie iść do szkoły/symulowałam chorobę/ to zawsze wysprzątałam mieszkanko i zrobiłam placki ziemniaczane z poczucia winy).
U mnie drobny stres, bo małżonek ma jutro egzamin branżowy. Mamy już swoje lata, szkoły dawno pokończyliśmy i żadnych egzaminów dawno nie zdawaliśmy. Ja jestem rozbita też, mimo, że to jego egzamin, ciężko mi coś zaplanować bo myśli kończą się na jutrzejszym dniu. Ehh, wiem tylko, że jutro wieczorem idziemy na imprezkę, mam nadzieję, że będzie co oblewać.

WITAM SIE !!! jeju juz mi kregoslup pada.... tyle stron mialam do nadrabiania ehhh ;-)no ale udalo mi sie :-) pozatym kurde wczoraj ledwo weszłam na moje 4 p.... jeju to ja niewiem co to bedzie za miesiac ... az normalnie ruszac sie czlowiek niechce z domu wspolczuje sobie i wszystkim tym ktorzy powalaja z buta na 4 albo moze i na wyzsze pietro ahhh .................:wściekła/y:

ja podejrzewam, że 25 listopada, w moje imieniny będę już tulić Danielka ;-)

Ja tez bym tak chciała w moje imienimy 25 listopada :-) ale lepiej bedzie jak Tydzien poczeka po imieninach........ bo wtedy urodzi sie o czasie ...... ;-)

MEA POPRAWIŁA TEMAT TO PO CO SA DWA???????/ jeju nie umiecie nie robic bałaganu????? to ja tez zaloze osoby wyprawka do niemowlat bo jest widze wszystko w jedym polaczone tematy .....po co tak robic ?????????/ niech kazda zacznie zakladac to dopiero bedzie i wcale to nie jest sprawa miedzy tymi dwoma dziewczynami bo wszyscy korzystaja z BB !!! a MEA jest moderatorem SAMI JA WYBRALISMY WIEC ONA USTALA CO I JAK a jak sie czegos nie wie .... to wystarczy zapytac.......... nie ??? a nie zakladac watki ......... wiem ze sama zaloazylam watek ( co prawda na calkiem inny temat ) bo niewiedziałam co i jak i nawet nie umiem go skasowac niewiem MEA jak wiesz jak to go skasuj (napewno wiesz) gdzies on tam na innych stronach jest ......... ja kurde probowalam ale cos mi nie wychodzi.... NO CHYBA ZE CHCECIE BAŁAGAN TO PROSZE zacznijmy zakladac kazda co chce:-) bo teraz i w jedym watku jest o torbie do szpitala i w drugim ......... TO TYLKO MOJE ZDANIE !!!! jezeli nic nie poprawicie to luzik trzeba sie dostosowac hehe :-D:-D

To kochana zalezy od lekarza ,jedni robia inni uwazaja ze nie jest na tym etapie ciazy koniecznie.MOj gina zleca kazdej ciezrnej po 30 tygodniu KTG co 2 tyg!

No super a ja niemialam ani razu a juz 35 tydzien leci...........

Dziewczyny jakie macie doświadczenie z testem obciążenia glukozą? Ja dopiero teraz to będę robić. Czy da się to jakoś wypić i nie zwymiotować? Czy trzeba być na czczo do tego badania? W ogóle mam mieć sprawdzony poziom cukru po 1 i po 2 godzinach, to ja chyba z głodu padnę, jak będę miała tyle czekać :szok:.

Spoko luzik test ........ najlepiej wypic na 2 razy i wtedy bez przypału tylko nie saczyc jak soczeek !!!

Ja rowniez sie zgadzam ze dyskusja sie wywiazala niepotrzebnie ,Mea zostala wybrana przez nas na moderatora i to ona zna watki najlepiej ,warto czasmi sie zpaytac czy taki albo taki watek isteniej lub taki albo taki temat byl poruszany i wszystko bedzie jasne.Zakladnie i powtarzanie sie znowu tego samego watku nie ma sensu bo poznije wlasnie to Mea musi po nas sprzatac ,tak czy siak juz na listopadowkach czytalm za mamy zaduzo tematow ktore zostaly zalozone bezmyslnie i ja sie z tym zgadzam !Porzadek musi byc !.

NO ale nie ma co sie unosic i klocic !!!! Bo niepotrzebnie niemila atmosfera sie poznije kotluje :)

Zgadza sie !!! wiec zrobcie cos zeby to bylo w 1 watku...............

:szok::szok::szok: 30 tygodni?? kurde, podobno nieużywany sprzęt .. zanika heh tak jak z językiem obcym :p nie no, wielki szacun, my jak mieliśmy zagrożenie i zakaz..to go nie przestrzegaliśmy.. ale na szczęście niczemu to nie zaszkodziło. Ja sobie nie wyobrażam tych niby 6ściu tygodni po porodzie :eek: ale 30 tygodni ?! rispekt :cool2:

ja bym nie umiala tak JAKBYM MIALA ZAGROZENIE CIAZY i zakaz NIE PRZESTRZEGAC ..... przeciez to chodzi o zycie DZIECKa ...... ..... a przeciez sex w zyciu nie jest najazznieszy nie i da sie "chwilowo" bez niego zyc ...........ale tlyko chwilowo :-D hehe jakby sie cos stalo to dopiero byz zalowała tych paru wspolnych gniecen ! hehe no ale kazy robi jak chvce;-)

NO ale ktos zamowil od niego kilka rzeczy i porostu wystawil do kazdej aukcji komatarz taki sam ,ja tez tak robie ...ostatnio chyba z 20 sztuk zamowialam u jednego goscia ( wyprawke ) i dalam tylko opcje szybkie wystawianie komentarza wpisalam i dalam kopiuj na wszystkie i tak poszlo!
To ktos mu wystwil komatarze a ze ludziom nie chce sie pisac za kazdym razem ulatwiaja sobie zycie opcja kopiuj :)

Dokladnie tak jest !!!

ja sie z wielkim trudem wypluskałam zażyłam druga tabletke i niestety musze sie ubierac i jechac z M zobaczyc co pan od mebli kuchennych wymyslił :sorry:
zycze miłego dzionka i jak najmniej ciazowych dolegliwosci
i jeszcze dzis wizyta u gina :shocked2:
moze uda mi sie jeszcze dzis tu zajrzec jak sie lepiej poczuje
sciskam

trzymamy kciuki za dziweczyny co tam wizyty maja powodzenia!!

Witam,
nadrobiłam. Lenistwo dziś zwyciężyło i nie pojechałam do pracy na rosyjski, ale zamierzam to nadrobić w domu, tzn. zabieram się zaraz za gotowanie wielkiego gara bigosu (jak byłam mała i mama pozwoliła mi nie iść do szkoły/symulowałam chorobę/ to zawsze wysprzątałam mieszkanko i zrobiłam placki ziemniaczane z poczucia winy).
U mnie drobny stres, bo małżonek ma jutro egzamin branżowy. Mamy już swoje lata, szkoły dawno pokończyliśmy i żadnych egzaminów dawno nie zdawaliśmy. Ja jestem rozbita też, mimo, że to jego egzamin, ciężko mi coś zaplanować bo myśli kończą się na jutrzejszym dniu. Ehh, wiem tylko, że jutro wieczorem idziemy na imprezkę, mam nadzieję, że będzie co oblewać.

hahah rozbawilas mnie placki ziemniaczane z poczucia winy hhehehe :-D

reklama
ja się wykąpałam, zrobiłam kubeł herbaty i idę pouczyć się trochę, bo już mam braki jak cholera... :dry:
desmont - Kochana trzymam kciuki za wizytę!

Do góry