lady_Zgaga
Fanka BB :)
Witam laseczki
Pogoda do bani, ja wczoraj bylam u Didi na chwile i pozniej do miasta na impreze fajnie bylo ale długo nie siedzialam bo padnieta bylam wiec dotarłam do łózeczka po 1 i teraz Oli rano dal mi pospac.
Anieczka mam nadzieje ze Mila lepiej?
Mama ady to wpadaj do mnie na kawe jak bedziesz w Galway
Misia nie łam sie Olivier jak wracalismy z Polski tez był zawsze rozstrojony i wraccanie do normy troche trwalo, cierpliwosci!!
Spotkac sie mozemy kiedykolwiek ja mam dzis i jutro wolne i w tyg po 3 no problem?? Kto chetny?
milego dnia
Kamcia, ja bardzo chetnie ale...
Dzisiaj bede z mezem i jeszcze kumpele zabieramy, bo chciala wreszcie PPSa wyrobic. Wiec raczej odpada. Ale jak bede sie wybierala nastepnym razem, to dam znac i jesli bedzie Ci pasowalo, to z mila checia napije sie z Toba kawki;-):-) A tak w ogole, to i ja zapraszam do siebie...

Ja tez jestem chetna na spotkanko o ile nie odbedzie sie ono o 14.:-)
Wiem, ze jest duzo mamus do dopasowania ale u nas najpredzej 15-16 ze wzgledu na Ady creche i drzemke popoludniowa...

mniam gulaszyk będzie
wkurzylam sie i powiedzialam dosc!!!! od 2tyg Szym nie uzywa smoka,zabralam mu i koniec........spi teraz 0d 20:20 do 7,7-30 z jedna pobudka okolo 2 na jedzonko
myslalam ze Was juz wywialo na porodowke.........sadzilam ze wejde tu dzis i przeczytam jakies mile wiesci
.

.Dzięki za życzenia(szybkiego rozpakowania)