lubiczanka
Fanka BB :)
Witam z rana!!!
Ano jestem...Nic ciekawego się nie dzieje...Dziś mam tą zapowiedzianą wizytę w Clonmelowskim szpitalu(przynajmniej zobaczę gdzie mojemu dziecięciu przyjdzie powitać świat)...MartaF-trzymaj się-jeszcze choć dziś;-):-)No...pod wieczór możesz jechać;-)
.
A mnie już jakaś frustracja zaczyna dopadać-tak to jest jak człowiek baaaardzo chce i nic z tego nie wychodzi:-
wściekła/y:Ale za to wczoraj znowu milusi wieczorek był
.
Co do wózków-masakra
.A swoją drogą nigdy nie wiadomo gdzie Dzieciaczek postanowi rąsie,paluszek lub inną część ciałka wsadzić...Niestety...Trzeba mieć oczy dookoła głowy i w paru jeszcze innych miejscach też
Wolfia-mniam.Jak dla mnie pyszka...Choć ja zazwyczaj robię torty tak samo...Ale za to wymyślam z ciastami i innymi rzeczami,które mają się na stole pojawić

MamoAdy-to kiedy dołączasz do klubu Pań starających się o "kolejny suwaczek"?
Anineczko-widzę,że w domku wszystko zaczyna iść ku lepszemu...A co z alarmem?I czy dostarczone w ptk(?)sprzęty działają?A plac zabaw pod domkiem-rewelacja...Ja nawet nie wiem czy u nas w Cashel istnieje takowa instytucja-plac zabaw

No dobrze...Pózno troszkę,więc idę coś na siebie narzucić,dzieciąteńka moje owdziać i fruuuu-dzień trzeba zacząć...
Miłego dnia Kochane Mamusie

Ano jestem...Nic ciekawego się nie dzieje...Dziś mam tą zapowiedzianą wizytę w Clonmelowskim szpitalu(przynajmniej zobaczę gdzie mojemu dziecięciu przyjdzie powitać świat)...MartaF-trzymaj się-jeszcze choć dziś;-):-)No...pod wieczór możesz jechać;-)
. A mnie już jakaś frustracja zaczyna dopadać-tak to jest jak człowiek baaaardzo chce i nic z tego nie wychodzi:-

.Co do wózków-masakra
.A swoją drogą nigdy nie wiadomo gdzie Dzieciaczek postanowi rąsie,paluszek lub inną część ciałka wsadzić...Niestety...Trzeba mieć oczy dookoła głowy i w paru jeszcze innych miejscach też
Wolfia-mniam.Jak dla mnie pyszka...Choć ja zazwyczaj robię torty tak samo...Ale za to wymyślam z ciastami i innymi rzeczami,które mają się na stole pojawić

MamoAdy-to kiedy dołączasz do klubu Pań starających się o "kolejny suwaczek"?
Anineczko-widzę,że w domku wszystko zaczyna iść ku lepszemu...A co z alarmem?I czy dostarczone w ptk(?)sprzęty działają?A plac zabaw pod domkiem-rewelacja...Ja nawet nie wiem czy u nas w Cashel istnieje takowa instytucja-plac zabaw

No dobrze...Pózno troszkę,więc idę coś na siebie narzucić,dzieciąteńka moje owdziać i fruuuu-dzień trzeba zacząć...
Miłego dnia Kochane Mamusie

źle sie czułam,z tego co zauważyłam pod szkołą to lubiczanka tez:-(
I jutro do gp po zwolnionko i blogie lenistwo,
chyba... bo ostatnio ciagle cos robie, nawet jak nic nie robie to cos robie
co prawda do okresu jeszcze 2 dni,ale robilam early pregnacy i w sumie powinno cos wyjsc.wiem ze nie jest 100% ale juz mi smutno i placze od samego rana..bo ja naprawde sie zle czuje od kilku dni i nie wiem co jest grane..przed okresem az tak zle sie nie czulam nigdy..
Moja kolezanka tak miala. Przez rok nic, a maja juz jedno dziecko, pozniej zmienila prace, wyluzowala sie, nawet troche juz zapomniala o starankach i prosze, jest drugie bejbe :-)
,już,już...obiecuję już niedługo